fbpx
Laden Evenementen
Activiteit

Zingen voor Israël in Winsum (Frl.)

vrijdag 13 september van 20:00 - 22:00

Komt u ook op vrijdag 13 september naar de Zingen voor Israelavond in Winsum? Deze koor- en samenzangavond wordt gehouden in de Anna Tsjerke, Spannumerdyk 5 in Winsum.  De aanvang is om 20.00 uur, samenzang vanaf 19.45 uur.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Vredewolds Christelijk Mannenkoor uit Marum o.l.v. Jan Veen. De organist is Bert van Cimmenaede en de meditatie wordt verzorgd door ds. Jaap de Vreugd. Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. Er zal een collecte worden gehouden voor de stichting Christenen voor Israel. Ook  is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn.

Het koor bestaat vanaf 1975 en de leden kwamen in het begin vooral uit Marum en directe omgeving. Het mannenkoor is 4-stemmig en zingt voornamelijk Nederlandstalige, geestelijke liederen van bekende componisten, maar ook liederen uit het lichtere genre. Het koor verleent medewerking aan kerkdiensten, geeft uitvoeringen en concerten in de regio. Ook wordt regelmatig meegewerkt aan de jaarlijkse dodenherdenking bij het monument op de begraafplaats in Marum-West.

Gegevens

Datum:
vrijdag 13 september
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Christenen voor Israel
Telefoon:
033-2458824
E-mail:
Website:
christenenvoorisrael.nl

Locatie

Anna Tsjerke, Winsum
Spannumerdijk 5, Winsum , Nederland
+ Google Maps