Bijbelstudieweekend met Henk Binnendijk

Van 19-21 mei 2017 ben je van harte welkom op het Bijbelstudieweekend met Henk Binnendijk!

Het wordt weer een weekend vol boeiende Bijbelstudies van Henk Binnendijk. Daarnaast zullen er 3 gastsprekers komen: rabbijn Binyomin Jacobs, ds. Kees van Velzen en ds. Willem Glashouwer. Rabbijn Jacobs is Opperrabbijn in Nederland, vorig jaar gaf hij ook een lezing. Willem Glashouwer is president van Christians for Israel International en spreekt wereldwijd over Gods plan met Israël. En Kees van Velzen was vroeger hoofd Nazorg bij de EO en geeft tegenwoordig talloze lezingen in het hele land. Naast alle lezingen is er natuurlijk ook tijd voor lofprijzing, gezelligheid, maaltijden, kampvuur en meer!

Thema
Het thema van dit weekend is ‘De God van Abraham, Isaak en Israël’. Abraham, die zijn enige zoon wilde offeren. Zoals de God van Abraham dat ook werkelijk deed. Izaäk die zich gewillig wilde laten offeren. Zoals de Zoon van God dat ook werkelijk deed. En Jakob, die Israël werd, Gods volk in wie God Zijn grote plan uitwerkt.

Amerongen
Je bent 19-21 mei van harte welkom in conferentiecentrum de Betteld Amerongen. Hier overnachten we en gebruiken we de maaltijden. De samenkomsten worden gehouden in het tegenover gelegen Zendingsdiaconessenhuis Bethanië in Amerongen.

Overnachten
Je overnacht op een 4-persoonskamer met gedeeld sanitair. Mannen en vrouwen overnachten in verschillende kamers. Als je graag bij iemand op de kamer zou willen slapen, geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier. We zullen onze uiterste best doen om aan je verzoek tegemoet te komen. Voor echtparen is er tegen een meerprijs een beperkt aantal 2-persoonskamers beschikbaar.

All-in
Dit is een all-in weekend. Dus wij regelen het eten en drinken. Als je dieetwensen hebt, geef deze dan aan op het aanmeldingsformulier.

Dit weekend is voor personen in de leeftijd van 20-45 jaar. Het is helaas niet mogelijk om je op te geven voor dit weekend als je ouder of jonger bent dan 20-45 jaar.

• Datum: 19-21 mei 2017
• Locatie: De Betteld (Jan van Zutphenweg 5 in Amerongen) en Zendingsdiaconessenhuis Bethanië (Jan van Zutphenweg 4 Amerongen).
• Leeftijd: 20-45 jaar
• Prijs: 129 euro p.p. in een 4-persoonskamer, 159 euro p.p. in een 2-persoonskamer.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Algemene voorwaarden

  • Het weekend is voor deelnemers in de leeftijd van 20 – 45 jaar.
  • Afhankelijk van je boeking overnacht je in een 4-persoonskamer met gedeeld sanitair of in een 2-persoonskamer met eigen sanitair. Mannen slapen gescheiden van vrouwen, tenzij ze getrouwd zijn met elkaar. De 2-persoonskamers zijn dan ook vooral bedoeld voor echtparen.
  • Voor eten en drinken tijdens het weekend wordt gezorgd. Als je een speciaal dieet hebt of een voedsel intolerantie hebt dan kun je dit aangeven op het aanmeldingsformulier.
  • Het meenemen van alcoholische dranken en drugs tijdens het weekend is niet toegestaan.
  • Pas na betaling is je aanmelding definitief. Per post ontvang je een acceptgirokaart waarmee je het bedrag kan voldoen.
  • Tot 1 april 2017 kan je kosteloos annuleren. Na deze datum moeten we €30 in rekening brengen in verband met voor jou gemaakte reserveringskosten.
  • Als je vóór maandag 8 mei nog niet hebt betaald word je aanmelding geannuleerd.
  • Als het weekend is volgeboekt dan word je op een wachtlijst geplaatst. Je krijgt bericht van ons als dit zo is.