fbpx

Mazzeltov-concert op 24 mei in Drachten

Dit jaar bestaat Israël 70 jaar! Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op donderdag 24 mei een groot felicitatieconcert in Schouwburg De Lawei in Drachten. Vier het feest mee en geniet van een prachtige avond vol samenzang, inspirerende verhalen en ontmoeting! 

Direct naar…

> Programma
> Locatie en parkeren
> Muziek
> Kaarten bestellen

Tijdens deze avond…

  • is er samenzang met prachtige liederen
  • bemoedigt u Israël en het Joodse volk
  • ervaart u de wonderen van 70 jaar Israël aan de hand van indrukwekkende verhalen
  • ontmoet u andere Israël-vrienden
  • vieren we Gods trouw aan Israël!

Kom ook en beleef een onvergetelijke avond!

 

Programma

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze met een leuke Israël-markt en ruimte voor ontmoeting! Bovendien heeft u met uw entreekaart recht op een gratis consumptie. Het eerste rondje is dus van ons. ;)

Naast koor- en samenzang beleeft u tijdens deze avond het verleden en de toekomst van Israël op een wel heel bijzondere manier. Een verteller neemt u mee in het verhaal van Israël. We beginnen op 12 mei 1948: de dag waarop werd besloten dat er twee dagen later een Joodse staat uitgeroepen zou worden. Van daaruit laten we ons meeslepen naar de dag dat Jeruzalem weer de hoofdstad van de wereld wordt: als de Heere Jezus Zijn voeten zal zetten op de Olijfberg.

 

Locatie en parkeren

Dit Mazzeltov-concert vindt plaats in Schouwburg De Lawei aan het Laweiplein 1 in Drachten. Parkeren kan op het Kiryat Onoplein naast de schouwburg.

 

Muziek

De samenzang wordt een feest van herkenning! De muziek op deze avond is in goede handen van het Hineni Symfonie Orkest, dat onder leiding staat van dirigent Lubertus Leutscher.

Bekijk de video’s hieronder om een impressie te krijgen van het Hineni Symfonie Orkest:

 

Bestel kaarten

Entreekaarten voor dit unieke evenement kosten maar €5,-. Dat is zelfs nog inclusief een consumptie! Waarom zo’n lage entreeprijs? Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven dit feest mee te vieren.

Mis het feest dus niet en bestel snel kaarten:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.