fbpx

Mazzeltov-concert op 14 mei in Eindhoven

Israël bestaat 70 jaar! Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op maandag 14 mei een groot felicitatieconcert in de Emmaüskerk in Eindhoven. Vier het feest mee en geniet van een prachtige avond vol samenzang, inspirerende verhalen en ontmoeting! 

Direct naar…

> Programma
> Locatie en parkeren
> Muziek
> Kaarten bestellen

Tijdens deze avond…

  • is er veel samenzang
  • bemoedigt u Israël en het Joodse volk
  • neemt een verteller u mee in een meeslepend verhaal over de wonderen van 70 jaar Israël
  • ontmoet u andere Israël-vrienden
  • vieren we Gods trouw aan Israël!

Kom ook en beleef een onvergetelijke avond!

 

Programma

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze met een leuke Israël-markt en ruimte voor ontmoeting! Bovendien heeft u met uw entreekaart recht op een gratis consumptie. Het eerste rondje is dus van ons. ;)

Naast samenzang beleeft u tijdens deze avond het verleden en de toekomst van Israël op een wel heel bijzondere manier. Een verteller neemt u mee in het verhaal van Israël. We beginnen op 12 mei 1948: de dag waarop werd besloten dat er twee dagen later een Joodse staat uitgeroepen zou worden. Van daaruit laten we ons meeslepen naar de dag dat Jeruzalem weer de hoofdstad van de wereld wordt: als de Heere Jezus Zijn voeten zal zetten op de Olijfberg.

 

Locatie en parkeren

Dit Mazzeltov-concert vindt plaats in de Eammaüskerk aan de Jan van der Wegestraat 2 in Eindhoven. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de kerk.

 

Muziek

Singer-songwriter èn vriend van Israël Gerald Troost komt naar Eindhoven voor een gaaf optreden en hij begeleidt ook de samenzang. De samenzang wordt een feest van herkenning!

Bekijk hier het nummer Witte Vlag van Gerald Troost:


Reserveer kaarten

Entreekaarten voor dit unieke evenement kosten maar €5,-. Dat is zelfs nog inclusief een consumptie! Waarom zo’n lage entreeprijs? Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven dit feest mee te vieren.

Mis het feest dus niet en reserveer snel kaarten.

let op: vanwege de korte termijn is kaarten reserveren niet meer mogelijk. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de deur!