fbpx

Mazzeltov-concert op 17 mei in Emmen

Israël bestaat 70 jaar! Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op donderdag 17 mei een groot felicitatieconcert in de Goede Herderkerk in Emmen. Vier het feest mee en geniet van een prachtige avond vol koor- en samenzang, inspirerende verhalen en ontmoeting! 

Direct naar…

> Programma
> Locatie en parkeren
> Muziek
> Kaarten bestellen

Tijdens deze avond…

  • is er veel koor- en samenzang
  • bemoedigt u Israël en het Joodse volk
  • neemt een verteller u mee in een meeslepend verhaal over de wonderen van 70 jaar Israël
  • ontmoet u andere Israël-vrienden
  • vieren we Gods trouw aan Israël!

Kom ook en beleef een onvergetelijke avond!

 

Programma

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze met een leuke Israël-markt en ruimte voor ontmoeting! Bovendien heeft u met uw entreekaart recht op een gratis consumptie. Het eerste rondje is dus van ons. ;)

Naast koor- en samenzang beleeft u tijdens deze avond het verleden en de toekomst van Israël op een wel heel bijzondere manier. Verteller ds. Kees van Velzen neemt u mee in het verhaal van Israël. Hij begint op 12 mei 1948: de dag waarop werd besloten dat er twee dagen later een Joodse staat uitgeroepen zou worden. Van daaruit laten we ons meeslepen naar de dag dat Jeruzalem weer de hoofdstad van de wereld wordt: als de Heere Jezus Zijn voeten zal zetten op de Olijfberg.

 

Locatie en parkeren

Dit Mazzeltov-concert vindt plaats in de Goede Herderkerk aan de Oude Roswinkelerweg 30 in Emmen. Er is parkeergelegenheid rondom de kerk.

 

Muziek

De koor- en samenzang wordt een feest van herkenning! De muziek op deze avond wordt verzorgd door het Kampen Boys Choir, o.l.v. dirigent Rintje te Wies en organist Jochem Schuurman. Hij begeleidt ook de samenzang.

Bekijk het volgende filmpje om een impressie te krijgen van het Kampen Boys Choir:


Bestel kaarten

Entreekaarten voor dit unieke evenement kosten maar €5,-. Dat is zelfs nog inclusief een consumptie! Waarom zo’n lage entreeprijs? Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven dit feest mee te vieren.

let op: vanwege de korte termijn is kaarten reserveren niet meer mogelijk. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de deur!