Familiedagen 2016: Israël komt thuis!

De eerste vier zaterdagen van april staan in het teken van Israël! We verwelkomen jullie graag op onze gezellige Israël-Familiedagen. Op 2 april in Ede, 9 april in Katwijk, 16 april in Wijk en Aalburg en 23 april in Drachten.

Thema: de bijzondere tijd waarin we leven

Wat leven we toch in een bijzondere tijd! Het Joodse volk komt Thuis naar het land Israël, dat God hen heeft beloofd. Vanuit het noorden, oosten, zuiden en westen, zoals al in Zijn Woord staat beschreven. Het is tegelijk een spannende en onzekere tijd. Hoe moeten we verstaan wat er in onze dagen gebeurt? Wat mogen we verwachten? Waar kijken we naar uit?
Rondom dit boeiende thema organiseert Christenen voor Israël in april vier Israël-Familiedagen.

Wat kunt u verwachten?

Het worden gezellige én leerzame dagen voor jong en oud. Met ’s ochtends een verdiepend programma met samenzang, en ’s middags keuze uit verschillende workshops: proeverijen, creatieve workshops, muziek, dans en Bijbelstudie. Ook het Israël Producten Centrum is natuurlijk van de partij, met proeverijen en uitleg over de herkomst van de Israël-producten. En niet onbelangrijk: u ontmoet honderden vrienden van Israël tijdens de Israël-Familiedagen.

Kaarten bestellen

De voorverkoop is gesloten. Aan de zaal zijn nog kaarten beschikbaar! 

Programma

Het programma van de Israël-Familiedagen is gevarieerd: naast een speciaal kinderprogramma is er in het hoofdprogramma veel muziek, samenzang, sprekers, workshops èn ontmoeting. En elke Familiedag heeft een uniek programma!

Direct meer info over…

Ontdek het programma van de Familiedag van jullie keuze:

Zaterdag 2 april in Ede

Klezmerband Trio C tot de Derde is inmiddels niet meer weg te denken bij onze evenementen. Met hun vrolijke klezmertonen nemen ze je mee op een muzikale ontdekkingsreis door typisch Joodse melodieën uit Oost-Europa. De samenzang in Ede wordt begeleid door Marcel van der Poel & band. Koen Carlier komt vanuit Oekraïne naar Ede om een update te geven over het project ‘Breng de Joden Thuis’ en er is een Bijbelstudie van ds. Kees van Velzen.

Ontdek het hele programma

Zaterdag 9 april in Katwijk

Liefhebbers van massale samenzang moeten zeker naar de Familiedag in Katwijk komen! In de prachtige Nieuwe Kerk zingen we bekende liederen, samen met misschien wel het grootste koor van Europa: het Holland-Koor, dat onder leiding staat van dirigent Jan Quintus Zwart.

Sprekers tijdens deze Familiedag zijn onder meer ds. Kees Kant en de Israëlische Sveta Wolstein.

Ontdek het hele programma

Zaterdag 16 april in Wijk en Aalburg

De samenzang in het hoofdprogramma wordt begeleid door pianist en zanger Marcel van der Poel, die samen met zijn band een aansprekende liturgie samenstelt. Klezmerband Trio C tot de Derde vult het muzikale programma aan met vrolijke klezmertonen.

Sprekers zijn onder meer ds. Berry Haverkamp en Koen Carlier uit Oekraïne.

Ontdek het hele programma

Zaterdag 23 april in Drachten

Samen met CRK Voices zingen we in het hoofdprogramma bekende liederen tot eer van God.

Als sprekers komen onder meer ds. Henk Poot en Anna Usik uit Israël naar Drachten. Anna woonde in de Oost-Oekraïense stad Donetsk, maar maakte afgelopen januari alija naar Israël. Ze deelt haar persoonlijke verhaal.

Ontdek het hele programma