Israel Today

Naast onze eigen krant Israël Aktueel wordt in Nederland sinds enige jaren ook het magazine Israel Today uitgegeven. Dit magazine wordt gemaakt in Israël en vormt een mooie aanvulling op Israël Aktueel. Een abonnement op Israel Today kost slechts € 36,50 per jaar. U kunt ook een abonnement voor drie of zes maanden afsluiten.

Israel Today is een Israëlisch blad dat nieuws brengt uit Israël vanuit een objectief en Bijbels perspectief. Zo’n dertig mensen werken vanuit het hart van Jeruzalem aan Israel Today Deze medewerkers zorgen ervoor dat het tijdschrift eke maand in vijf talen uitkomt: Engels, Duits, Japans, Koreaans en Nederlands. Israel Today heeft abonnees in meer dan 80 landen.

Israel Today is opgericht in 1978 en beantwoordt aan de roeping om de bron te zijn van eerlijke en evenwichtige berichtgeving over en vanuit Israël. Het tijdschrift brengt actueel nieuws, rechtstreeks vanuit Jeruzalem – het centrum van de wereldaandacht. Wij geloven dat het bestaan van de Staat Israël in lijn staat met Gods plan voor deze tijd en een vervulling is van de profetieën.

Israel Today werkt met een gevarieerd team van plaatselijke journalisten. Uit de eerste hand geven zij hun ervaringen weer en bieden een combinatie aan van informatie, interviews en achtergronden vanuit het dagelijkse leven in Israël. Onderwerpen die u zowel in het maandelijkse tijdschrift als op de website van Israel Today tegenkomt zijn: Politiek, Messiasbelijdende Joden, Christenen in Israël, Jodendom, Palestijnen&Islam, Reizen&Toerisme, Archeologie, Kunst&Cultuur, Natuur&Omgeving en nog veel meer.

Voor een abonnement bezoekt u israeltoday.nl

BEZOEK ISRAELTODAY.NL