fbpx

Israëlweekend in Vierhouten [AFGELAST]

Let op: in verband met voorzorgsmaatregelen rond verdere verspreiding van het coronavirus gaat het Israëlweekend niet door.

Neem eens de tijd om stil te staan bij de actualiteit van Gods Woord voor onze dagen. Neem deel aan het Israëlweekend van Christenen van Israël in Vierhouten. In een rustige en prachtige omgeving en met uitstekende verzorging, verdiepen we ons in Gods plan met Israël, de kerk en de wereld. Het eerstvolgende weekend vindt plaats van 27 – 29 maart 2020.

Het weekend begint traditioneel op vrijdagavond met een diner, waarbij we ons verdiepen in de tradities bij en betekenis van de Sjabbat. Op zaterdag spreken ds. Henk Poot en zijn vrouw Henriët Poot. Zondags spreken Peter Pellemans en Jeannet van Duuren. Buiten de samenkomsten met de lezingen en de gezamenlijke maaltijden is er volop gelegenheid om te ontspannen of elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan.

Rond 16.30 uur nemen we afscheid van de gasten die huiswaarts keren. Om deze reden hebben we op zondag het diner niet ’s avonds, maar om 12.30 uur. Voor de gasten die er de voorkeur aan geven om maandag na het ontbijt te vertrekken, is er zondagavond een samenzijn in de salon en zetten we de traditie voort dat het gastenechtpaar trakteert. Maandag na het ontbijt nemen tenslotte de laatsten afscheid onder het genot van een kopje koffie.

Praktische informatie
Kosten voor deelname bedragen per persoon:

  • € 190,75 (in een driepersoons studio op basis van verblijf met drie personen)
  • € 204,75 (in een tweepersoonskamer)
  • € 214,75 (in een tweepersoons studio)
  • € 224,75 (in een eenpersoonskamer)

Deze prijzen zijn all-in

Verlenging tot na het ontbijt van maandag 30 maart kost € 45,- (overnachting + twee maaltijden).

Ook als daggast bent u na aanmelding van harte welkom. Voor de zaterdag kost dit € 35,75 dit is inclusief deelname aan het programma, de koffie/thee en de lunch. De zondag met een diner kost € 52,75. Voor aanmelding als daggast, kunt u mailen naar secretariaat@cvi.nl of bellen.

Gebruik het formulier hieronder om u aan te melden of bel 033-2458824 (tijdens kantooruren).