5 redenen waarom jij naar het Isrealityweekend wilt

Van 2 tot 4 november is het weer zover: het Isreality Jongerenweekend! Nog niet aangemeld? We geven je vijf redenen waarom je dat alsnog moet doen.

1. Het thema

Het thema van het Isrealityweekend 2018 is Eindtijd: Horror of Hoop? Het is een actueel thema en veel mensen zijn met de eindtijd bezig. De één denkt dan aan hoop, de ander juist aan horror.

Wat zegt de Bijbel nou eigenlijk over de eindtijd? Wat zijn de feiten rondom de eindtijd en wat zijn de fabels? Is het Midden-Oosten het toneel van de eindtijd? Hoe zit het met Jezus en Jeruzalem in de eindtijd?  

De antwoorden op deze vragen gaan we samen ontdekken!

2. Ontmoeten

Er komen christelijke jongeren uit heel Nederland naar het Isreality Jongerenweekend. Dat wordt dus heel erg gezellig!

3. De sprekers

Dit jaar komen er weer een heel aantal interessante sprekers naar het Isrealityweekend. Zo zal dominee Glashouwer spreken over feiten en fabels rondom de eindtijd, spreekt Arjan over Jezus en Jeruzalem in de eindtijd en zal een Joodse mystery guest ons laten zien hoe Joden over de eindtijd denken.

4. Goedkoop weekendje weg

Wanneer kan dat nog, een weekendje weg all-in voor maar €59,-? Bij ons kan het! Voor die paar tientjes kun je een weekend lang genieten van de mooie omgeving van Lunteren, christelijke jongeren uit heel Nederland ontmoeten en nieuwe inzichten opdoen over Israël en de kerk in de eindtijd.

5. De workshops

We gaan niet alleen veel leren over de eindtijd, we gaan ook de handjes uit de mouwen steken! Zo zijn er een aantal leuke workshops op zaterdagmiddag waar je uit kunt kiezen. Israëlisch volksdansen, Joods koken, een spoedcursus Hebreeuws? Het kan allemaal. Ook zal ex-moslim Farshid Seyed Mehdi een seminar geven over het Midden-Oosten in de eindtijd.

Bonus: iets om naar uit te kijken in de donkere maanden

Het wordt kouder. De dagen worden korter. De donkere maanden zijn in aantocht! Dan is niets fijner dan het vooruitzicht op een leuk weekendje weg – een lichtpuntje in die donkere tijd! ;)

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om naar het Isrealityweekend te komen. Meld je snel aan en ontdek het zelf!

 

Leuk? Deel!
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Word gratis lid!
Ontvang ons toffe Isreality Magazine