Heb je nog vragen over het Isreality Jongerenweekend? Hier vind je waarschijnlijk het antwoord. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Laat het ons weten via weekend@isreality.nl. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk!

[su_spoiler title=”Wat kost deelnemen aan het weekend?
” icon=””] Deelnemen aan het jongerenweekend kost €59,-. Dit is (naast alle programma-onderdelen natuurlijk) inclusief:

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Moet ik zelf beddengoed meenemen?” icon=””]

Je moet zelf voor een hoeslaken + dekbed(overtrek) of slaapzak zorgen, een kussen is aanwezig in de accommodatie. Een week voordat het weekend begint ontvang je van ons nog eens een e-mail met daarin alle info die je nodig hebt om goed voorbereid aan het weekend te beginnen!

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Wat is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers?” icon=””]

De gemiddelde leeftijd ligt meestal rond de 20 jaar. Er komen christelijke jongeren uit heel Nederland in de leeftijd van 15-28 jaar! In de small groups (waarin je na afloop van elke lezing met een klein groepje mensen napraat) delen we je in bij andere deelnemers van jouw leeftijd.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Ik wil graag komen, maar heb geen vervoer. Wat nu?” icon=””]

Waar mogelijk brengen we je graag in contact met een deelnemer bij jou uit de buurt die wèl vervoer heeft. Dit is helaas niet altijd mogelijk, maar als je contact met ons opneemt dan doen we natuurlijk ons best! Kom je met de trein, dan kun je ook gratis gebruik maken van onze shuttle service vanaf NS-station Lunteren. Dit kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Ik kom alleen, maar vind dat best spannend. Zijn er meer zoals ik?” icon=””]

We snappen je helemaal: in je eentje een weekend lang optrekken met ‘vreemde’ mensen vindt stiekem iedereen wel een beetje spannend. Maar daar laat je je toch niet door tegenhouden? Veel deelnemers aan het weekend komen op eigen houtje. Sommigen komen samen met iemand uit hun kerk of kennen elkaar al van een eerder Isreality Jongerenweekend. De sfeer is heel open en relaxed. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen dat iedereen zich thuis voelt!

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Welke sprekers komen er?” icon=””]

Tijdens het weekend vinden er vier seminars plaats. De sprekers vind je hier.

[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Hoe kan ik me inschrijven?” icon=””]

Simpel. Dat doe je hierrr!

[/su_spoiler]