Israel Today is een magazine dat elke maand verschijnt en vol staat met van alles en nog wat over Israël. De redactie zit in Jeruzalem en daarom lees je in het magazine nieuws dat niet zo snel in andere media wordt gebracht.

Israel Today is makkelijk leesbaar en er staan aansprekende artikelen in over bijvoorbeeld:

Bij Israel Today werken ongeveer 30 journalisten en het kantoor staat in Jeruzalem. Het tijdschrift verschijnt elke maand in vijf talen: Engels, Duits, Japans, Koreaans en Nederlands. Israel Today wordt verspreid in meer dan 80 landen!

Het magazine bestaat al sinds 1978 en wil eerlijke, gevarieerde en evenwichtig nieuws en achtergronden brengen vanuit Israël. Het tijdschrift komt rechtstreeks uit Jeruzalem – het centrum van de wereldaandacht. Het magazine ziet er leuk uit en brengt verrassende inhoud. Niet standaard dus!

Kijk op israeltoday.nl voor dagelijkse nieuwsupdates of sluit meteen een abonnement af op het magazine!

2 Responses

 1. Beste Israël today, AvielSchneider,
  Toen ik zojuist het artikel las in het laatste nummer van Israël today over de vraag waarom of waartoe, moest ik denken aan onze Here Jezus toen hij aan het kruis riep: “Mijn God Mijn God, waarom hebt Gij Mij verlaten?” Was dat ook niet eigenlijk waartoe hebt Gij Mij verlaten?
  Ik lees geen hebreeuws maar kunt u mij dat vertellen?
  Het lijkt mij mogelijk waarschijnlijk.
  Graag hoor ik van u of u daar iets van kunt zeggen.
  Met vriendelijke groeten,
  David Beumer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *