zaterdag 23 december

vanaf 13.30 uur

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

tickets: €5,-

bestel ze hier!

Isreality Jongerendag - The Christmas Edition

Stevige Bijbelstudies, warme chocolademelk en met z'n allen bekende kerstliedjes meezingen... Dat is het recept voor de christmas edition van de Isreality Jongerendag! Het wordt superrrgezellig, dus regel maar even dat jij er ook bent! Dat kost je trouwens maar €5,-.

Programma

13.00 uur

Zaal open

13.30 uur

Samenkomst met Bijbelstudie door Bert Noteboom: 'In blijde verwachting'

Tweeduizend jaar geleden was de Joodse vrouw Maria in verwachting van een kindje: Jezus. Met kerst vieren we Zijn geboorte, maar kijken we ook uit naar Zijn wederkomst. In de wereld van vandaag worden de tekenen van de eindtijd duidelijk. Middenin in alle onrust zien we een hoopvol teken: de terugkeer van het Joodse volk naar Israël, die vooruitwijst naar de terugkeer van de Heere Jezus in Jeruzalem. De bekende spreker Bert Noteboom confronteert je daarom in deze samenkomst met een belangrijke vraag: ben jij al in blijde verwachting van Jezus?

14.45 uur

Pauze (met warme chocolademelk)

15.30 uur

Samenkomst met Bijbelstudie door ds. Henk Poot: 'De herbergier, figurant of profeet?'

Hij komt in elke kerstpreek wel voor: de herbergier uit Bethlehem. We laten Jozef en Maria laat in de avond uitgeput van een lange reis aankloppen bij de herberg, waarop de dikke en gemene uitbater beweert dat zijn zaak vol is. Iedereen weet dat de man liegt, er is nog genoeg plek, maar aan Jozef en Maria valt blijkbaar niet veel te verdienen. De toepassing is gauw gevonden en bestaat uit de vraag aan de luisteraars of er bij hen wèl plaats is voor Jezus. Ds. Henk Poot ontdekte dat deze gebeurtenis een veel diepere betekenis heeft. De herbergier blijkt veel belangrijker te zijn dan we dachten en geeft een dieper inzicht in Wie de Heere Jezus is. Deze ontdekkingen deelt ds. Henk Poot tijdens de Isreality Jongerendag!

vanaf 16.30 uur

Afterparty! (inclusief kerstborrel)

Sprekers

Bert Noteboom

Bert Noteboom is echt een duizendpoot. Hij is dirigent van jongerenkoor Jigdaljahu, voorganger in De Wegwijzer in Almere, spreekt veel op Jij Daar-avonden èn leidde in 2016 één van de Isreality Jongerenreizen naar Israël. 

ds. Henk Poot

ds. Henk Poot is bekend als spreker en schrijver van Bijbelstudieboeken. Bijna elke dag spreekt hij ergens in Nederland over Gods plan met Israël. In 2014 en 2015 sprak hij tijdens Opwekking en ook op het Isrealityweekend is hij de laatste jaren een vaste spreker.

Locatie + bereikbaarheid

De Isreality Jongerendag vindt plaats in het nieuwe Israëlcentrum in Nijkerk, vlakbij Amersfoort. 

+ Kom je met het Openbaar Vervoer? Er rijden bussen vanaf de NS-stations Amersfoort Centraal en Nijkerk. Vanaf bushalte Corlaer College is het ongeveer 2 minuutjes lopen naar het Israëlcentrum. Supermakkelijk te bereiken dus! Check van tevoren even je route via 9292.nl.

Kom je met de auto? Neem op de A28 afslag 8a naar Amersfoort-Vathorst/Nijkerk-Zuid en je bent binnen vijf rotondes aan de Henri Nouwenstraat 34. Er is gratis en genoeg parkeerruimte! 

Ticket reserveren

Reserveer hier voor maar €5,- p.s. je ticket voor deze Isreality Jongerendag!