Over Isreality

 

Wij zijn Isreality. Dè christelijke jongerencommunity waar je Gods Masterplan met Israël ontdekt en hoe jij daar als volgeling van Jezus een rol in kunt spelen. Met isreality.nl, onze jongerenreizen, het Isreality Magazine èn onze events verdiep je jouw persoonlijke geloofsleven. Doe je mee? JOIN US!

7.000 leden

En dat worden er elke dag meer! Sluit je ook aan bij onze community en word gratis lid

Reizen en Events

Het lijkt ons tof om je te ontmoeten bij onze events of reizen naar Israël!

Isreality Magazine

Isreality-leden ontvangen 'm gratis: ons te gekke magazine. Van, voor èn door jongeren!

"Israël is één van de meest voorkomende woorden in de Bijbel. Waarom veel christenen het hier dan juist niet over hebben? Dat verbaast me telkens weer. Jezus huilde om wat er met de stad Jeruzalem zou gebeuren, maar de meeste christenen laat het volledig koud. Nadat ik met Isreality in Israël ben geweest is de Bijbel nòg meer voor me gaan leven."

Miranda

"Israël betekent voor mij: dichter bij God en Zijn Zoon Jezus leven. Wij als christenen volgen de Joodse Messias, maar vaak vergeten we het Joods-zijn van Jezus. In Israël krijg ik daar juist meer besef van. Gaaf dat Isreality jongeren verbindt in deze betrokkenheid bij Jezus en Israël."

Mara

"Israël is het land van God, maar vooral van de Bijbel. Er is daar zoveel gebeurd en je leest er veel over, maar als je er niet bent geweest kun je het niet echt plaatsen. In Israël werd het lijntje tussen mij en God korter."

Matthias