Over Isreality

7.000 leden

En dat worden er elke dag meer! Sluit je ook aan bij onze community en word gratis lid

Reizen en Events

Het lijkt ons tof om je te ontmoeten bij onze jongerenevents of reizen naar Israël!

Isreality Magazine

Isreality-leden ontvangen 'm gratis: ons te gekke magazine. Van, voor èn door jongeren!

"Israël betekent voor mij: dichter bij God en Zijn Zoon Jezus leven. Wij als christenen volgen de Joodse Messias, maar vaak vergeten we het Joods-zijn van Jezus. In Israël krijg ik daar juist meer besef van. Gaaf dat Isreality jongeren verbindt in deze betrokkenheid bij Jezus en Israël."

Mara (22)

"Israël is het land van God, maar vooral van de Bijbel. Er is daar zoveel gebeurd en je leest er veel over, maar als je er niet bent geweest kun je het niet echt plaatsen. In Israël werd het lijntje tussen mij en God korter."

Matthias (19)

"Israël is één van de meest voorkomende woorden in de Bijbel. Waarom veel christenen het hier dan juist niet over hebben? Dat verbaast me telkens weer. Jezus huilde om wat er met de stad Jeruzalem zou gebeuren, maar de meeste christenen laat het volledig koud.

Sinds ik zelf met Isreality in Israël ben geweest snap ik waarom de hemel het ‘Nieuwe Jeruzalem’ genoemd wordt. De Bijbel spreekt er over dat Jeruzalem een thuis zal zijn voor alle volken en, ja, nadat ik in Jeruzalem geweest ben weet ik dat dat zo zal zijn en kijk ik daarnaar uit."

Miranda (19)