Je staat op het punt om een spreker van Isreality uit te nodigen. Da’s heel simpel!

Hier vind je alle info op een rijtje:

Info

[mks_icon icon=”fa-arrow-circle-right” color=”#000000″ type=”fa”] een spreker van Isreality uitnodigen is gratis. We vragen alleen een reiskostenvergoeding vanaf de woonplaats van de spreker.

[mks_icon icon=”fa-arrow-circle-right” color=”#000000″ type=”fa”] je kunt een spreker uitnodigen voor een Bijbelstudie bij bijvoorbeeld je studentenvereniging, catechisatiegroep of een jeugddienst.

[mks_icon icon=”fa-arrow-circle-right” color=”#000000″ type=”fa”] samen met jou stellen we een programma op maat samen. We spelen in op jouw wensen voor een thema, lengte en invulling van de avond.

Thema’s

Isreality gelooft dat de God van de Bijbel trouw is aan Zijn beloften aan Zijn volk Israël. En we zijn enthousiast over die boodschap, die in allerlei thema’s zichtbaar wordt: het Koninkrijk van God, de eindtijd en de wederkomst van Jezus. Die boodschap van hoop delen we graag met je!

Uitnodigen

Een spreker van Isreality uitnodigen is heel eenvoudig. Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

[contact-form-7 id=”607″ title=”Nodig ons uit!”]