|VIDEO| Hamas: ‘Het is hier fantastisch hoor!’

Normaal gesproken willen ze de wereld doen geloven dat het leven in de Gazastrook een ramp is (en dat is natuurlijk de schuld van Israël), maar als de verkiezingen voor de deur staan laat Hamas ineens een heel ander geluid horen. 

In deze bizarre propagandavideo van de Palestijnse terreurbeweging lijkt het alsof Gaza de place to be is. Aan parken, luxe winkelcentra, natuurschoon en mooie woonwijken geen gebrek, zo beweert Hamas.

De bewoners van de Gazastrook kunnen al die luxe wel waarderen, blijkt uit de bordjes met ‘Bedankt, Hamas’ die ze laten zien.

In werkelijkheid voert Hamas een schrikbewind in de Gazastrook, waar volgens Amnesty International ook schokkende oorlogsmisdaden niet ontbreken. Daarnaast investeert de terreurbeweging miljoenen euro’s aan hulpgelden in nieuw oorlogsmateriaal, in plaats van de bevolking te helpen.

Binnenkort worden er in de Palestijnse gebieden verkiezingen gehouden voor nieuwe regiobestuurders en burgemeesters. De strijd gaat daarbij tussen Hamas en Fatah, de partij van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas.

Bekijk hier de video:

Leuk? Deel!
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
•• Events

Israel in Fusion
Music Night

Isreality ft.
thinc conferentie

Isreality
Jongerenweekend

Word gratis lid!
Ontvang ons toffe Isreality Magazine