ISREALITY
Verdiepings
WEEKEND
12, 13 & 14 april 2019

ABRAHAM: een sprong in het diepe

Abraham, vader van het Joodse volk. Hij liet alles achter en vertrouwde blindelings op God. 

Geroepen naar die onbekende plek, het Beloofde Land. God deed ook een geweldige belofte aan Abraham, wat uiteindelijk het reddingsplan van God voor deze wereld was

Maar Abraham wist dit nog niet – hij moest geloven en vertrouwen. Voor Abraham was het een sprong in het diepe.

€59,-

voor een all-in weekendje weg ;)

 

block in je agenda:

12 + 13 + 14 april 2019

 

het Isrealityweekend is er voor jongeren van

15-28 JAAR

Sprekers

ds. Henk Poot

Thema: Abraham, een vriend van God - Zijn kinderlijke geloof en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid bezorgen hem de naam 'vriend van God', maar Abraham is ook mens met twijfels en verkeerde keuzes. Wat kunnen wij van hem leren?

Jaap Bönker

Thema: Abraham gaat op reis en hij neemt mee... - Spullen, daar heeft Jaap er een heleboel van. Maar wel hele bijzondere! Hij verzamelt namelijk voorwerpen die in de Bijbel genoemd worden en weet er de mooiste verhalen bij te vertellen.

jaap de vreugd

Thema: Abrahams oplossingen met grote gevolgen - Abraham worstelde met de belofte van God en probeerde menselijke oplossingen uit. Eén van die 'oplossingen' was Ismaël. Met alle gevolgen van dien, tot op de dag van vandaag.

ruben ridderhof

Thema: De ultieme uitdaging voor Abrahams knecht... En voor jou? - Eliëzer is de trouwe knecht en erfgenaam van Abraham. Maar alles verandert met de komst van Izaäk. Zet Eliëzer alles op het spel door Abraham te gehoorzamen?

ONTDEK DE ISREALITY VIBE

Isreality organiseert al twaalf jaar toffe weekends, reizen en andere events. Duizenden jongeren lieten zich inspireren. Verdiep ook je geloof en ontmoet christelijke jongeren uit heel Nederland!

"Op het Isrealityweekend heb ik veel geleerd over Israël. Het is heel leuk dat je dat met meerdere jongeren kan doen."
Aron
20 jaar
"Ik heb op het Isrealityweekend veel geleerd, plezier gehad en geweldige mensen met dezelfde interesses leren kennen!"
Miranda
20 jaar

FAQ

Deelnemen aan het jongerenweekend kost €59,-. Dit is (naast alle programma-onderdelen natuurlijk) inclusief:

  • 2 overnachtingen (vrijdag-zaterdag en zaterdag-zondag)
  • 2 keer ontbijt (zaterdag en zondag)
  • 2 keer lunch (zaterdag en zondag)
  • 1 keer diner (zaterdag)
  • onbeperkt koffie, thee en fris

De gemiddelde leeftijd ligt meestal rond de 20 jaar. Er komen christelijke jongeren uit heel Nederland in de leeftijd van 15-28 jaar! In de small groups (waarin je na afloop van elke lezing met een klein groepje mensen napraat) delen we je in bij andere deelnemers van jouw leeftijd.

Waar mogelijk brengen we je graag in contact met een deelnemer bij jou uit de buurt die wél vervoer heeft. Dit is helaas niet altijd mogelijk, maar als je contact met ons opneemt dan doen we natuurlijk ons best! Kom je met de trein, dan kun je ook gratis gebruik maken van onze shuttle service vanaf treinstation Lunteren. Dit kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.

We snappen je helemaal: in je eentje een weekend lang optrekken met ‘vreemde’ mensen vindt stiekem iedereen wel een beetje spannend. Maar daar laat je je toch niet door tegenhouden? Veel deelnemers aan het weekend komen op eigen houtje. Sommigen komen samen met iemand uit hun kerk of kennen elkaar al van een eerder Isreality Jongerenweekend. De sfeer is heel open en relaxed. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen dat iedereen zich thuis voelt!

Je moet zelf voor een hoeslaken en dekbed (+ dekbedovertrek) of slaapzak zorgen; een kussen is aanwezig in de accommodatie. Een week voordat het weekend begint ontvang je van ons nog eens een e-mail met daarin alle info die je nodig hebt om goed voorbereid aan het weekend te beginnen!