ISREALITY
Jongeren
WEEKEND
15+16+17 NOVEMBER 2019

thema:

IK heb niks met Israël. Toch?

Je kent ze vast wel: christenen die helemaal Israël-fan zijn. En anderen zeggen juist: ‘Ik heb niks met Israël’. Hoe kan het dat christenen zo verschillend denken over Israël? Goeie vraag!

Tijdens het Isrealityweekend gaan we op zoek naar het antwoord op dit mysterie. Je leert alles over Gods plan met Israël en wat wij daar als christenen wel of niet mee te maken hebben.

Met Bijbelstudies, workshops, muziek en een gaaf spel! Meld je snel aan want vol=vol.

SPREKERS

Bert noteboom

Israël laat je God zien. God is eeuwig, maar kan niet gezien worden… Dit mysterie omhult zich met vragen. Door te kijken naar de eeuwenoude én recente geschiedenis van het volk Israël zien we Wie God is en kunnen we niet meer om Zijn bestaan heen. 

ds. kees van velzen

In Romeinen 11 staat dat wij christenen zijn geënt op de edele olijfboom. Maar wat is dat precies? Wat betekent het voor Israël en wat moeten wij als christenen hiermee?

Rabbijn Jacobs

We kijken op een bepaalde manier naar Joden, maar hoe kijken Joden eigenlijk naar christenen? Wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we samenwerken?

Tjerko van der Wouden

“Ik zal zegenen wie jou zegenen,” zegt God over Israël. Wat gaat er gebeuren als wij Israël gaan zegenen? Jesaja wil ‘om Sions wil’ niet meer zwijgen. Kan jij na dit weekend nog stil zijn?

€59,-

voor een all-in weekendje weg ;)

 

block in je agenda:

15+16+17 november

 

het Isrealityweekend is er voor jongeren van

15-28 JAAR

ONTDEK DE ISREALITY VIBE

Isreality organiseert al twaalf jaar toffe weekends, reizen en andere events. Duizenden jongeren lieten zich inspireren. Verdiep ook je geloof en ontmoet christelijke jongeren uit heel Nederland!

"Op het Isrealityweekend heb ik veel geleerd over Israël. Het is heel leuk dat je dat met meerdere jongeren kan doen."
Aron
21 jaar
"Ik heb op het Isrealityweekend veel geleerd, plezier gehad en geweldige mensen met dezelfde interesses leren kennen!"
Miranda
21 jaar

FAQ

Deelnemen aan het jongerenweekend kost €59,-. Dit is (naast alle programma-onderdelen natuurlijk) inclusief:

  • 2 overnachtingen (vrijdag-zaterdag en zaterdag-zondag)
  • 2 keer ontbijt (zaterdag en zondag)
  • 2 keer lunch (zaterdag en zondag)
  • 1 keer diner (zaterdag)
  • onbeperkt koffie, thee en fris

De gemiddelde leeftijd ligt meestal rond de 20 jaar. Er komen christelijke jongeren uit heel Nederland in de leeftijd van 15-28 jaar! In de small groups (waarin je na afloop van elke lezing met een klein groepje mensen napraat) delen we je in bij andere deelnemers van jouw leeftijd.

Waar mogelijk brengen we je graag in contact met een deelnemer bij jou uit de buurt die wél vervoer heeft. Dit is helaas niet altijd mogelijk, maar als je contact met ons opneemt dan doen we natuurlijk ons best! Kom je met de trein, dan kun je ook gratis gebruik maken van onze shuttle service vanaf treinstation Lunteren. Dit kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.

We snappen je helemaal: in je eentje een weekend lang optrekken met ‘vreemde’ mensen vindt stiekem iedereen wel een beetje spannend. Maar daar laat je je toch niet door tegenhouden? Veel deelnemers aan het weekend komen op eigen houtje. Sommigen komen samen met iemand uit hun kerk of kennen elkaar al van een eerder Isreality Jongerenweekend. De sfeer is heel open en relaxed. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen dat iedereen zich thuis voelt!

Je moet zelf voor een hoeslaken en dekbed (+ dekbedovertrek) of slaapzak zorgen; een kussen is aanwezig in de accommodatie. Een week voordat het weekend begint ontvang je van ons nog eens een e-mail met daarin alle info die je nodig hebt om goed voorbereid aan het weekend te beginnen!

AANMELDEN