fbpx
ISREALITY
Jongeren
WEEKEND
20+21+22 maart 2020
Be There!

thema:

'Jaloers op paulus?!

Paulus, we kennen hem allemaal wel. De apostel die een groot deel van het Nieuwe Testament schreef. Heel direct geroepen door Jezus, op pad gestuurd om zendingsreizen te maken en gemeenten te stichten. Maar, wat had Paulus met Israël? En wat is zijn houding richting het Joodse volk?

Daar willen we het over gaan hebben tijdens het Isreality verdiepingsweekend, van 20 tot 22 maart! Ben jij tussen de 15 en 28 jaar? Ga met ons mee naar Lunteren! Tijdens dit weekend zullen er toffe sprekers, Bijbelstudies, gesprekken en workshops zijn. En natuurlijk veel gezelligheid. Dat voor maar €59,- voor het complete weekend!

Dit is het Isrealityweekend:

Bijbelstudies

Duik de Bijbel in met de sprekers tijdens dit weekend! Je leert meer over hoe je met het Joodse volk om mag gaan en welke voorbeeld Paulus je geeft.

Gezellig

Ontmoet andere christelijke jongeren uit heel Nederland, en heb bijvoorbeeld een goed gesprek bij de open haard. ;-)

Workshops

Je bepaalt zelf hoe je zaterdagmiddag er uit ziet! Er zijn toffe workshops om nóg meer te leren of juist even te ontspannen (moet ook gebeuren).

Jij

Het Isrealityweekend is er voor jou! Geniet, lach en leer in een chille setting. Daar gaan we voor!

Programma

Bert Noteboom

We luiden het weekend knallend in, want Bert is misschien wel de meest energieke spreker die je ooit gaat zien en horen. Hij is voorganger en evangelist in Almere, en komt ook regelmatig in Israël. Bert: “Ik neem je mee in het fascinerende verhaal van Israël, wat laat zien Wie God is.” Thema: Hoe Israël je laat zien Wie God is.

Vrijdag 20.30 uur

Kees van Velzen

Kees van Velzen is inmiddels een vaste spreker op de Isrealityweekends. Hij weet altijd weer te boeien met een combinatie van stevige Bijbelstudie en verhalen die tot de verbeelding spreken. Kees: “Dat hoop ik nu ook weer te doen met een Bijbelstudie over Romeinen 11. Daar staat dat wij christenen zijn geënt op de edele olijfboom. Maar wat is dat precies?” Thema: Wat je als christen te maken hebt met Israël.

zaterdag 10.00 uur

Workshops

zaterdagmiddag

Op zaterdagmiddag zijn er twee workshoprondes! Volg bijvoorbeeld een spoedcursus Hebreeuws, doe mee met de workshop Israëlisch volksdansen of leef je even helemaal uit in de keuken tijdens de workshop 'De Joodse keuken'. De keuze is op zaterdagmiddag aan jou!

rabbijn Jacobs

Binyomin Jacobs is opperrabbijn van Nederland en heeft veel contact met christenen. Maar hoe denken joden eigenlijk over christenen? Het weekend gaat vooral over wat we als christenen met Israël moeten, maar hoe zit dat andersom? ;-) Thema: Hoe denken joden over christenen?

zaterdag 21.30 uur

SAMENKOMST MET TJERKO VAN DER WOUDEN EN GERALD TROOST​

Nog niet zo lang geleden ging Tjerko zelf als bezoeker naar het Isreality Jongerenweekend. Nu is hij de spreker tijdens de samenkomst op zondagochtend. Tjerko: “Ik zal zegenen wie jou zegenen,” zegt God over Israël. Wat gaat er gebeuren als wij Israël gaan zegenen?” We gaan ook samen zingen en dat doen we onder leiding van Gerald Troost. Thema: Wat gebeurt er als je Israël zegent?

zondag 9.45 uur

Handig om te weten:

€59,-

voor een all-in weekendje weg ;)

 

block in je agenda:

20+21+22 maart

 

het Isrealityweekend is er voor jongeren van

15-28 JAAR

ONTDEK DE ISREALITY VIBE

Isreality organiseert al dertien jaar toffe weekends, reizen en andere events. Duizenden jongeren lieten zich inspireren. Verdiep ook je geloof en ontmoet christelijke jongeren uit heel Nederland!

"Op het Isrealityweekend heb ik veel geleerd over Gods plan met Israël. Het is heel leuk dat je dat met meerdere jongeren kan doen."
Aron
21 jaar
"Ik heb op het Isrealityweekend veel geleerd, plezier gehad en geweldige mensen met dezelfde interesses leren kennen!"
Miranda
22 jaar

De Wildwal
in Lunteren

FAQ

Deelnemen aan het jongerenweekend kost €59,-. Dit is (naast alle programma-onderdelen natuurlijk) inclusief:

  • 2 overnachtingen (vrijdag-zaterdag en zaterdag-zondag)
  • 2 keer ontbijt (zaterdag en zondag)
  • 2 keer lunch (zaterdag en zondag)
  • 1 keer diner (zaterdag)
  • onbeperkt koffie, thee en fris

De gemiddelde leeftijd ligt meestal rond de 20 jaar. Er komen christelijke jongeren uit heel Nederland in de leeftijd van 15-28 jaar! In de small groups (waarin je na afloop van elke lezing met een klein groepje mensen napraat) delen we je in bij andere deelnemers van jouw leeftijd.

Waar mogelijk brengen we je graag in contact met een deelnemer bij jou uit de buurt die wél vervoer heeft. Dit is helaas niet altijd mogelijk, maar als je contact met ons opneemt dan doen we natuurlijk ons best! Kom je met de trein, dan kun je ook gratis gebruik maken van onze shuttle service vanaf treinstation Lunteren. Dit kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.

We snappen je helemaal: in je eentje een weekend lang optrekken met ‘vreemde’ mensen vindt stiekem iedereen wel een beetje spannend. Maar daar laat je je toch niet door tegenhouden? Veel deelnemers aan het weekend komen op eigen houtje. Sommigen komen samen met iemand uit hun kerk of kennen elkaar al van een eerder Isreality Jongerenweekend. De sfeer is heel open en relaxed. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen dat iedereen zich thuis voelt!

Je moet zelf voor een hoeslaken en dekbed (+ dekbedovertrek) of slaapzak zorgen; een kussen is aanwezig in de accommodatie. Een week voordat het weekend begint ontvang je van ons nog eens een e-mail met daarin alle info die je nodig hebt om goed voorbereid aan het weekend te beginnen!

Aanmelden