fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Jubileumreis

  Dit jaar bieden we u een unieke mogelijkheid om zélf tulpenbollen uit te delen en te planten in Israël. Omdat Christenen voor Israël 40 jaar bestaat organiseren we een jubileumreis naar Israël, waarbij we ook een paar dagen tulpenbollen uitdelen. Zo krijgt u een kijkje in de keuken bij diverse projecten die we in Israël steunen, en ontmoet u de bevolking van Israël.

  Bekijk hieronder het programma! Binnenkort kunt u zich aanmelden voor deze reis.

  Dag 1 | Maandag 23 november 2020
  Vertrek vanaf Amsterdam naar Tel Aviv met ELAL (LY338: 11.25 – 16.55 uur). Bij aankomst in Tel Aviv rijden we per bus naar hotel Eshel Hashomron in Ariel.

  Dag 2 | Dinsdag 24 november 2020
  We bezoeken deze dag projecten in het noorden van Israël en zullen daar uiteraard tulpenbollen planten. ’s Avonds houden we in hotel Eshel Hashomron een receptie voor onze Israëlische relaties in verband met het 40-jarig bestaan van Christenen voor Israël. Diner en overnachting in hotel Eshel Hashomron in Ariel.

  Dag 3 | Woensdag 25 november 2020
  We bekijken deze morgen eerst de Bijbelse tuin bij het hotel. Daarna bezoeken we diverse projecten in Samaria (het Hartland van Israël) en planten er tulpenbollen. Aan het einde van de middag gaan we in kleine groepjes op bezoek bij diverse gezinnen in Ariel. ’s Avonds zijn deze mensen bij ons te gast in het hotel. Diner en overnachting in hotel Eshel Hashomron in Ariel.

  Dag 4 | Donderdag 26 november 2020
  Een vroege start als we naar Jeruzalem vertrekken om daar op een aantal locaties tulpenbollen te planten (wellicht ook bij de Knesset, het gebouw van het Israëlische parlement). Diner en overnachting in hotel Caesar, aan de bekende Jaffa Street in hartje Jeruzalem.

  Dag 5 | Vrijdag 27 november 2020
  We bezoeken projecten in Jeruzalem en zullen er, naast de ontmoeting met de mensen, ook tulpenbollen planten. Aan het einde van de middag gaan we naar de Klaagmuur voor het begin van de sabbat. Diner en overnachting in hotel Caesar.

  Dag 6 | Zaterdag 28 november 2020
  Deze dag (sabbat) is een rustdag. We hebben ’s morgens een dienst in het hotel. Voor wie wil, bestaat ’s middags de mogelijkheid om naar de Olijfberg te gaan. Vanaf de top wandelen we terug naar het hotel. Diner en overnachting in hotel Caesar.

  Dag 7 | Zondag 29 november 2020
  We bezoeken het zuiden van Israël, brengen o.a. een bezoek aan ALEH, Sderot en een kibboets van First Home in the Homeland, waarbij we uiteraard ook tulpenbollen zullen planten. Diner en overnachting in hotel Caesar.

  Dag 8 | Maandag 30 november 2020
  ’s Morgens krijgen we een rondleiding in het historische gebouw van The Jewish Agency in Jeruzalem. Daarna gaan we richting vliegveld Ben Gurion voor onze terugreis naar Nederland (LY339: 16.00 – 20.20 uur).

  Wijzigingen voorbehouden