fbpx

Mazzeltov-concert op 8 mei in Katwijk

Dit jaar bestaat Israël 70 jaar! Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op dinsdag 8 mei een groot felicitatieconcert in de Nieuwe Kerk in Katwijk. Vier het feest mee en geniet van een prachtige avond vol koor- en samenzang, inspirerende verhalen en ontmoeting! 

Direct naar…

> Programma
> Locatie en parkeren
> Muziek
> Kaarten bestellen

Tijdens deze avond…

  • is er veel koor- en samenzang
  • bemoedigt u Israël en het Joodse volk
  • neemt een verteller u mee in een meeslepend verhaal over de wonderen van 70 jaar Israël
  • ontmoet u andere Israël-vrienden
  • vieren we Gods trouw aan Israël!

Kom ook en beleef een onvergetelijke avond!

 

Programma

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze met een leuke Israël-markt en ruimte voor ontmoeting! Bovendien heeft u met uw entreekaart recht op een gratis consumptie. Het eerste rondje is dus van ons. ;)

Naast koor- en samenzang beleeft u tijdens deze avond het verleden en de toekomst van Israël op een wel heel bijzondere manier. Ds. Henk Poot neemt u mee in een meeslepend verhaal over de wonderen van 70 jaar Israël. We beginnen op 12 mei 1948: de dag waarop werd besloten dat er twee dagen later een Joodse staat uitgeroepen zou worden. Van daaruit laten we ons meeslepen naar de dag dat Jeruzalem weer de hoofdstad van de wereld wordt: als de Heere Jezus Zijn voeten zal zetten op de Olijfberg.

 

Locatie en parkeren

Dit Mazzeltov-concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat 79 in Katwijk. Parkeren kan in één van de parkeergarages aan de Tramstraat.

 

Muziek

De koor- en samenzang wordt een feest van herkenning! We zingen de mooiste Israël-liederen mee met een uniek Israël-projectkoor, onder leiding van de bekende dirigent Bert Noteboom en organist Marco den Toom.

Aanmelden voor het Israël-projectkoor kan natuurlijk ook! Kijk op cvi.nl/projectkoor, of bekijk de uitnodiging van Bert:

Klik hier om je gratis aan te melden voor het Israël-projectkoor

 

Reserveer kaarten

Entreekaarten voor dit unieke evenement kosten maar €5,-. Dat is zelfs nog inclusief een consumptie! Waarom zo’n lage entreeprijs? Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven dit feest mee te vieren.

let op: vanwege de korte termijn is kaarten reserveren niet meer mogelijk. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de deur!