fbpx

Mazzeltov-concert op 14 juni in Middelburg

Dit jaar bestaat Israël 70 jaar! Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op donderdag 14 juni een groot felicitatieconcert in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Vier het feest mee en geniet van een prachtige avond vol koor- en samenzang, inspirerende verhalen en ontmoeting! 

Direct naar…

> Programma
> Locatie en parkeren
> Muziek
> Kaarten bestellen

Tijdens deze avond…

  • is er veel koor- en samenzang
  • bemoedigt u Israël en het Joodse volk
  • ervaart u de wonderen van 70 jaar Israël aan de hand van indrukwekkende verhalen
  • ontmoet u andere Israël-vrienden
  • vieren we Gods trouw aan Israël!

Kom ook en beleef een onvergetelijke avond!

 

Programma

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze met een leuke Israël-markt en ruimte voor ontmoeting! Bovendien heeft u met uw entreekaart recht op een gratis consumptie. Het eerste rondje is dus van ons. ;)

Naast koor- en samenzang beleeft u tijdens deze avond het verleden en de toekomst van Israël op een wel heel bijzondere manier. Een verteller neemt u mee in het verhaal van Israël. We beginnen op 12 mei 1948: de dag waarop werd besloten dat er twee dagen later een Joodse staat uitgeroepen zou worden. Van daaruit laten we ons meeslepen naar de dag dat Jeruzalem weer de hoofdstad van de wereld wordt: als de Heere Jezus Zijn voeten zal zetten op de Olijfberg.

 

Locatie en parkeren

Dit Mazzeltov-concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk aan de Onder Den Toren 1 in Middelburg. Parkeren kan in één van de parkeergarages in de stad, zoals Achter de Houttuinen aan de Achter de Houttuinen of Geere aan de Kalverstraat.

Foto: Protestantse Gemeente Middelburg

 

Muziek

Tijdens deze avond is er veel koor- en samenzang met prachtige liederen over Israël. Het Holland-Koor onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart zingt en natuurlijk zingen we ook veel liederen mee.

Bekijk het filmpje hieronder om een impressie te krijgen van het Holland-Koor:


Reserveer kaarten

Entreekaarten voor dit unieke evenement kosten maar €5,-. Dat is zelfs nog inclusief een consumptie! Waarom zo’n lage entreeprijs? Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven dit feest mee te vieren.

Het is niet meer mogelijk om kaarten te reserveren. Er is nog een aantal kaarten beschikbaar aan de deur, maar let op: vol = vol.