fbpx

Nederland feliciteert Israël!

Dit concert is uitverkocht! Kaarten bestellen is dus niet meer mogelijk, en er is ook geen kaartverkoop aan de deur.

Felicitatie-concert op 10 mei 2018

Van harte welkom op donderdag 10 mei a.s. (Hemelvaartsdag) om aanwezig te zijn bij het felicitatie-concert om 19.30 uur in de Grote Kerk in Apeldoorn, waar we Israël feliciteren met zijn zeventigste verjaardag! Met prachtige Israëlische muziek, heerlijke samenzang en veel onderlinge verbondenheid.

Het belooft een muzikale en feestelijke bijeenkomst te worden, met medewerking van het Holland-Koor, het Hineni Symfonie Orkest en diverse artiesten en sprekers. De meditatie wordt verzorgd door ds. Kees van Velzen.

Bij een felicitatie hoort een cadeau!

Het Feuerstein Instituut werd ruim vijftig jaar geleden opgericht door rabbijn Reuven Feuerstein. Hij had één doel: kansen bieden aan mensen die zonder hulp geen kans zouden krijgen. Feuerstein ontwierp een speciale methode om de leerpotentie van een persoon te ontwikkelen. Het is een plek waar mensen met hersenschade onder anderen weer leren spreken. Waar kinderen met een verstandelijke beperking leren rekenen, schrijven en communiceren. 

Daniel (7 jaar) heeft het Syndroom van Down. Hij wordt geholpen door het Feuerstein Instituut in Jeruzalem.

Het Holland-Koor, Family7 en Christenen voor Israël komen in actie voor de kinderafdeling van het Feuerstein Instituut. Deze is dringend toe aan uitbreiding en renovatie. De behandelkamers zijn 50 jaar oud en uitgeleefd, de wachtruimtes hebben nauwelijks meubilair.
 Er is een wachtlijst, terwijl het instituut grotendeels afhankelijk is van giften. Een tiental behandelkamers zijn onbruikbaar omdat er geen geld is voor benodigde hulpmiddelen en inrichting. Hierdoor kunnen honderden therapiesessies per maand niet plaatsvinden.

In april zendt Family7 vier afleveringen uit over het Feuerstein Instituut. Kijk hier voor meer informatie.

Op 10 mei hopen we een fantastisch bedrag aan te mogen bieden aan het Feuerstein Instituut.

Locatie: Grote Kerk Apeldoorn
Kerk open: 18.45 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur (geen pauze)

Meld u nu aan voor dit fantastische feest op donderdag 10 mei, waar we Israël van harte zullen feliciteren met haar zeventigste verjaardag! We verwachten veel belangstelling – bent u er ook bij?

Kaarten reserveren

Dit concert is uitverkocht! Kaarten bestellen is dus niet meer mogelijk, en er is ook geen kaartverkoop aan de deur.