Nederland feliciteert Israël!

Uitnodiging!

Felicitatie-concert op 10 mei 2018

Van harte welkom op donderdag 10 mei a.s. (Hemelvaartsdag) om aanwezig te zijn bij het felicitatie-concert om 19.30 uur in de Grote Kerk in Apeldoorn, waar we Israël feliciteren met zijn zeventigste verjaardag! Met prachtige Israëlische muziek, heerlijke samenzang en veel onderlinge verbondenheid.

Het belooft een muzikale en feestelijke bijeenkomst te worden, met medewerking van het Holland-Koor, het Hineni Symofonie Orkest en diverse artiesten en sprekers. De mediatie wordt verzorgd door ds. Kees van Velzen.

Project voor kansarme kinderen in Israël

Het Feuerstein Instituut is een organisatie die mensen met een leerachterstand (om allerlei redenen) helpt om al hun potentieel te benutten. Bijvoorbeeld kinderen met een leerachterstand (bijvoorbeeld omdat zij uit een andere cultuur komen), kinderen met een verstandelijke beperking, kinderen uit een lastige omgeving waar veel schooluitval is (oost-Jeruzalem), mensen die hersenschade hebben opgelopen of mensen met dementie. Het Feuerstein Instituut faciliteert al deze verschillende groepen om hen te helpen kansen te grijpen die ze al in zich hebben, maar die ze niet zelf kunnen ontplooien. Het is een leermethode die niet alleen de persoonlijke groei stimuleert, maar ook een enorme bijdrage geeft aan de samenleving in Israël.

Op 10 mei hopen we een fantastisch bedrag aan te mogen bieden aan het Feuerstein Instituut. Helpt u mee?

Locatie: Grote Kerk Apeldoorn
Kerk open: 18.45 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur (geen pauze)

Meld u nu aan voor dit fantastische feest op donderdag 10 mei, waar we Israël van harte zullen feliciteren met haar zeventigste verjaardag! We verwachten veel belangstelling – bent u er ook bij?

Kaarten reserveren

Reserveer hier uw kaarten (á €10,- p.s.) voor dit concert. U heeft ook de mogelijkheid om direct een extra gift te geven voor het werk van het Feurstein Instituut in Israël.