fbpx

Mazzeltov-concert op 31 mei in Nijkerk

Dit jaar bestaat Israël 70 jaar! Om dat te vieren organiseert Christenen voor Israël op donderdag 31 mei een groot felicitatieconcert in de Fontein in Nijkerk. Vier het feest mee en geniet van een prachtige avond vol samenzang, inspirerende verhalen en ontmoeting! 

Direct naar…

> Programma
> Locatie en parkeren
> Muziek
> Kaarten reserveren

Tijdens deze avond…

  • is er veel samenzang
  • bemoedigt u Israël en het Joodse volk
  • ervaart u de wonderen van 70 jaar Israël aan de hand van indrukwekkende verhalen
  • ontmoet u andere Israël-vrienden
  • vieren we Gods trouw aan Israël!

Kom ook en beleef een onvergetelijke avond!

 

Programma

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tussendoor is er een pauze met een leuke Israël-markt en ruimte voor ontmoeting! Bovendien heeft u met uw entreekaart recht op een gratis consumptie. Het eerste rondje is dus van ons. ;)

Naast samenzang beleeft u tijdens deze avond het verleden en de toekomst van Israël op een wel heel bijzondere manier. Een verteller neemt u mee in het verhaal van Israël. We beginnen op 12 mei 1948: de dag waarop werd besloten dat er twee dagen later een Joodse staat uitgeroepen zou worden. Van daaruit laten we ons meeslepen naar de dag dat Jeruzalem weer de hoofdstad van de wereld wordt: als de Heere Jezus Zijn voeten zal zetten op de Olijfberg.

 

Locatie en parkeren

Dit Mazzeltov-concert vindt plaats in de Fontein aan de Ds. Kuyperstraat 2 in Nijkerk. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de kerk. Van tevoren bent u van harte welkom in het Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34, op ongeveer 200 meter lopen van De Fontein.

 

Muziek

De samenzang wordt een feest van herkenning! De muziek wordt verzorgd door een wel heel speciaal duo: de christelijke zanger en pianist Marcel van der Poel treedt samen op met de Joodse zanger Gilad Nezer.

Bekijk deze video voor een impressie van de indrukwekkende stem van Gilad Nezer:

Bekijk deze video om een impressie te krijgen van Marcel van der Poel:

Bekijk deze video om een indruk te krijgen van Iris van de Laar:

 

Kaarten reserveren

Dit concert is uitverkocht. Kaarten reserveren is dus niet meer mogelijk!