fbpx
Activiteiten

Concerttour ‘Verbonden met Israel’

In 2020 bestaat Christenen voor Israël 40 jaar! Al 40 jaar lang geven we de verbondenheid tussen christenen en Israël op allerlei manieren vorm. Dat doen we dit voorjaar ook weer met een unieke concerttour. Beleef een aantal belangrijke dagen met Israël mee tijdens de jubileumconcerten ‘Verbonden met Israël’. Met heel veel Israëlische muziek, samenzang en sprekers!

Klik hier om meteen kaarten te bestellen!

Programma

Elke avond heeft een uniek karakter, omdat we aansluiten bij een feest- of gedenkdag die rond die datum in Israël wordt gehouden. Tijdens de ene avond ligt de nadruk meer op vieren, terwijl de andere avond vooral in het teken staat van herdenken.

De muziek wordt verzorgd door een uniek duo: Marcel van der Poel en Gilad Nezer. De één is een Nederlandse christen, de ander een Israëlische Jood. Samen brengen ze de mooiste Israëlische muziek: soms met een lach en soms met een traan.

Daarnaast zijn er sprekers die inhaken op het thema van de avond en het algemene thema. Naast onze eigen verbondenheid gaat het natuurlijk ook over Gods verbonden met Israël.

Concerttour

Het tourschema ziet er als volgt uit:

  • donderdag 2 april in Noordwijk Jom HaAlija (Dag van de alija)
  • dinsdag 21 april in Apeldoorn Jom HaSjoa (Herdenkingsdag van de Holocaust)
  • zaterdag 25 april in Goes Jom HaZikaron (Dag van de herinnering)
  • woensdag 29 april in Eindhoven Jom HaAtsmaoet (Onafhankelijkheidsdag)
  • maandag 25 mei in Drachten Jom Jerusjalaim (Jeruzalemdag)

 

Kaarten bestellen

Bestel hier entreekaarten voor maar €5,- (inclusief 1 consumptie!)