fbpx

Israël Vriendendagen 2019

Samenzang, Bijbelstudie en ontmoeting. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de Israël Vriendendagen 2019! Gezellige dagen voor alle Israëlvrienden in Nederland. Ontmoeten we u ook?

Tijdens deze dagen komen we met heel veel vrienden van Israël samen om God te aanbidden en te horen over Gods machtige daden. Hij is trouw aan Zijn volk, en dat vieren we!

Zaterdag 1 juni in Schiedam

De derde Israël Vriendendag is in Schiedam: om precies te zijn in de Grote of Sint Janskerk.

Met Bijbelstudies van ds. Willem Glashouwer en Willem Ouweneel en koor- en samenzang met het Holland-Koor o.l.v. Jan Quintus Zwart en Chloë Elsenaar (viool), Kees de Bruin (piano) en Ronald IJmker (orgel).

> Klik hier voor meer info over de Israël Vriendendag in Schiedam

Zaterdag 22 juni in Hoogeveen

De vierde en laatste Israël Vriendendag vindt plaats in de Oosterkerk in Hoogeveen.

De sprekers zijn hier ds. Henk Poot en ds. Kees van Velzen en de koor- en samenzang is met het Holland-Koor o.l.v. Jan Quintus Zwart en Chloë Elsenaar (viool), Kees de Bruin (piano) en Ronald IJmker (orgel).

> Klik hier voor meer info over de Israël Vriendendag in Hoogeveen

Locaties
De Israël Vriendendagen vinden plaats in:

  • Vianen (zaterdag 18 mei van 13.00 tot 17.00 uur in de Grote Kerk)
  • Schiedam (zaterdag 1 juni van 13.00 tot 17.00 uur in de Grote of Sint Janskerk)
  • Hoogeveen (zaterdag 22 juni van 13.00 tot 17.00 uur in de Oosterkerk)

Kaarten reserveren
Een kaartje voor de Israël Vriendendag kost €5,- per persoon (inclusief koffie/thee). Is dit bedrag voor u een probleem en wilt u er toch graag bij zijn? Laat het ons dan gerust weten, want we vinden het fijn dat u er bent!

Let op: het is niet meer mogelijk om kaarten te bestellen voor de Vriendendag in Vianen. Er is nog wel verkoop aan de deur!

Aanmelden


  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.