Tentoonstelling 2018
Wereldwonder Israël

Israël suf en saai? Nou… nee! Israël is één van de meest fascinerende landen ter wereld. Wist je dat er in Israël niet alleen wonderen gebeurden in de tijd van de Bijbel? Ook vandaag is Israël echt een wereldwonder. 

Thema

Virtual Reality

Het staat al in de Bijbel: Israël zal tot zegen zijn voor alle volken op de hele aarde. We nemen je mee op ontdekkingstocht door het wereldwonder Israël. Je maakt kennis met inspirerende en wonderlijke feiten die het land zo uniek maken. De tentoonstelling is boeiend en leerzaam voor jong en oud. Met een interactieve speurtocht en een unieke Virtual Reality-tour op de mooiste plekjes in Jeruzalem! Eerdere tentoonstellingen trokken tienduizenden bezoekers. Komen jullie dit jaar ook voor een onvergetelijke dag naar het Israëlcentrum in Nijkerk? Welkom! Toegang is gratis.

Bekijk hier de promovideo

Praktische informatie

In de periode van 24 september 2018 tot en met 12 januari 2019 bent u van 10:00 tot 16:00 uur van harte welkom in het Israëlcentrum in Nijkerk (zon- en feestdagen gesloten). Het adres is Henri Nouwenstraat 34 (uitstekend bereikbaar met auto én openbaar vervoer). Toegang is gratis (evenals consumptie).

Speciaal programma voor scholen

De tentoonstelling is zeer geschikt voor schoolklassen en groepen (vanaf ongeveer groep 5). Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. De leerlingen gaan na een introductie door een begeleider zelf aan de slag met een vragenboekje.

Meer info

Klik hieronder voor meer info over de locatie, contact of het aanmelden van een (school)groep.