fbpx

Tentoonstelling
Wereldwonder Israël

Israël suf en saai? Nou… nee! Israël is één van de meest fascinerende landen ter wereld. Wist je dat er in Israël niet alleen wonderen gebeurden in de tijd van de Bijbel? Ook vandaag is Israël echt een wereldwonder. 

Thema

Virtual Reality

Het staat al in de Bijbel: Israël zal tot zegen zijn voor alle volken op de hele aarde. We nemen je mee op ontdekkingstocht door het wereldwonder Israël. Je maakt kennis met inspirerende en wonderlijke feiten die het land zo uniek maken. De tentoonstelling is boeiend en leerzaam voor jong en oud. Met een interactieve speurtocht en een unieke Virtual Reality-tour op de mooiste plekjes in Jeruzalem! De tentoonstelling heeft in Nijkerk 10.000 bezoekers getrokken en komt nu naar Zeeland. Grijp nu snel je kans en kom naar Middelburg om de tentoonstelling met eigen ogen te bezichtigen! Door de week zijn leerlingen van het Calvijn College uw gastheer/gastvrouw. Op zaterdag en in de vakantie zijn dit vrijwilligers van Christenen voor Israël. Ook is er bij de tentoonstelling een verkooptafel met Israëlproducten. U bent hartelijk welkom!

Bekijk hier de promovideo

Praktische informatie

In de periode van 23 januari t/m 9 maart 2019 bent u welkom op het Calvijn College in Middelburg. Van maandag t/m vrijdag is de tentoonstelling geopend van 10:00 tot 14:00 uur en zaterdags en in de voorjaarsvakantie (2-9 maart) van 10.00 tot 16.00 uur (zondagen gesloten). Het adres is Sir Winston Churchilllaan 8, 4333 BC Middelburg. Telefoon: 0118 614 873. Toegang is gratis (evenals consumptie).

Meer info

Klik hieronder voor meer info over het aanmelden van een (school)groep.