fbpx
 • Henriët Poot
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Sprekers

  Henriët Poot

  ‘Het kan niet anders dan dat die liefde voor het volk en die verbondenheid meekomt als God Zelf in je leven komt.’

  Kennismaken

  ‘Ik ben Henriët Poot, getrouwd met Henk Poot. We hebben samen een groot gezin en daarnaast werk ik in het basisonderwijs. Al sinds ik jong was, heb ik een speciale plek in mijn hart voor het Joodse volk en heb daardoor ook altijd gehoopt iets voor Israël te kunnen doen.’

  Uitgelicht

  ‘In een tijd waarin iedereen het belangrijk om ‘echt’ of authentiek te zijn, is het belangrijk om te leren van iemand die je inspireert of aanspreekt. Wat kunnen we leren van de moeders van Israël? Niet alleen van de aartsmoeders, maar ook de moeders van vandaag? Waar zijn hun uitdagingen en valkuilen? En hoe inspirerend is hun leven met God?’

  Bekijk ook de algemene en praktische informatie over het uitnodigen van een spreker.

  Henriët Poot spreekt onder meer graag over de volgende thema’s:

  – Verhouding tussen Israël en de kerk
  – Terugkeer van Joden naar het land Israël
  – Plaats van Israël in Gods heilsplan
  – Het Joodse leven (aan de hand van een leskoffer)

  Thema