• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Oogcontact

  Joanne Nihom - 11 juni 2016

  Amnesty International is een internationale beweging die opkomt voor de rechten van de mens. De organisatie is helaas niet erg objectief wanneer het gaat over Israël. Geen eenvoudige kwestie. Een diepe-zucht-verhaal. Toch wil ik u dit prachtige filmpje niet onthouden, zeker in deze tijd van eindeloze stromen vluchtelingen. Misschien is het voor Amnesty het begin van het varen van een andere koers. Dat zou de organisatie sieren.

  Over de auteur

  2 Reacties

  • Hessel -  26 juni 2016 Eerder krijg ik het gevoel dat de organisatie Christenen voor Israel een andere koers vaart dan dat Amnesty International dat doet. Jammer.
  • Willy -  11 juni 2016 Amnesty Iternational heeft zijn roots in de verlichting in het humanisme dus een filantropische instelling op zich lijkt dat goed maar de mens staat er centraal en ze zijn zeker tegen Israel niet objektief en over Israel zijn ze zeer kritisch en varen van een andere koers ik denk het persoonlijk niet ! Shalom

  Plaats een reactie