• Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Video Israëlcursus met Elbert Dijkgraaf

  17 augustus 2016

  Elbert Dijkgraaf is als Tweede Kamerlid voor de SGP èn vriend van Israël bijzonder geïnteresseerd in de relaties tussen Nederland en Israël. Zijn thema was: ‘van steun naar samenwerken – Israël heeft veel te bieden’

  1 Reacties

  • Wimanja Raadsheer -  18 augustus 2016 Geachte Medewerkers, Met grote belangstelling en interesse lees ik over het Bijbelonderrricht en de Lezingen en Studiedagen die gehouden worden. Zoudt U zo vriendelijk willen zijn mij data door te geven wanneer er een studiedag of lezing in de omgeving van Hilversum c.q. 't Gooi wordt gehouden. Door enige beperkingen kan ik niet beschikken over eigen vervoer. Bij voorbaat dank ik U voor te nemen moeite. De tentoonstellingen over The Holocaust en De grote Terugkeer zijn waardevol. Met vriendelijke groeten en ZEGEN bij alle lering die U geeft. Wimanja Raadsheer Schapenstraat 246 1211 HL Hilversum - geen telefoon -

  Plaats een reactie