fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Zwemmen met dolfijnen

  Joanne Nihom - 20 maart 2017

  ​In Israël deze zomer? Rijd dan ‘even’ naar het zuiden voor een bezoek aan Dolphin Reef, gelegen aan de zuidelijke rand van Eilat. Eén van de mooiste plaatsen ter wereld om met dolfijnen te zwemmen.

  Uniek hier is dat de dolfijnen niet zijn getraind om ‘op te treden’. Ze zwemmen en spelen in hun eigen wereld – het uitgestrekte gebied waarin ze als een familie leven, jagen en zich voortplanten, net als in het wild. En terwijl je er rondzwemt, dartelen ze om je heen. Vaak willen ze spelen, maar dat hangt wel van hun bui af. Dolphin Reef biedt ook een programma voor kinderen met speciale behoeften. De dolfijnen hebben een rustgevende uitwerking op kinderen en dat helpt hen met het krijgen van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

  Ben je een liefhebber van snorkelen of duiken dan is Dolphin Reef ook the place to be. Zwem in het warme water van de Rode Zee, een onvergetelijke ervaring. Voor ‘totale ontspanning’ zijn er de botanische tuinen met warme baden met een speciaal geluidssysteem met rustgevende muziek en natuurgeluiden. Is dit nog allemaal te veel voor je en wil je echt helemaal niets dan ‘zonnebaden’, dan is er een prachtig privéstrand waar je de dolfijnen kan zien komen en gaan.

  Thema

  eilatreizen

  Over de auteur