fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Holland-Koor

  Reis mee met het Holland-Koor naar Israël

  1 december 2017

  Reis en zing mee in het Bijbelse Land. In oktober 2018 hoopt het Holland-Koor weer een Israëlreis te organiseren met diverse felicitatieconcerten ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de staat Israël. Het belooft opnieuw een prachtige en unieke reis te worden met indrukwekkende excursies en concertlocaties.

  In 2015 vond de laatste reis naar Israël plaats en gingen ruim 250 koorleden mee. Ook nu hopen we weer met een grote groep te gaan. Ook Noortje van Middelkoop (panfluit) en Jan Lenselink (piano) zullen weer hun medewerking verlenen.

  Bent u geen koorlid, maar u wilt deze kans niet missen? Meld u aan als projectlid of supporter!

  Download de reisbrochure

  Download de begeleidende brief

  Download het inschrijfformulier