Sluiten

Zoeken.

Video Israëlcursus

20 oktober 2014

Ds.-Oscar-Lohuis-270x155

Na twee succesvolle edities in 2013 organiseerde Christenen voor Israël dit voorjaar opnieuw een Israëlcursus. In de maanden februari, maart en april vormde het Israëlcentrum in Nijkerk het decor van een serie boeiende lezingen waarin het thema Beleef Israël! vanuit verschillende kanten werd uitgediept.

ds. Oscar Lohuis

Ds. Oscar Lohuis is een veelgevraagd spreker tijdens diensten en conferenties. Van 1995 tot en met 2001 was Oscar predikant van de Baptistengemeente in Meppel. Daarna was hij tot en met december 2006 als predikant verbonden aan de Vrije Baptistengemeente in Emmeloord. Vanaf januari 2007 is Oscar vrijgesteld om zich helemaal te wijden aan het verkondigen van het evangelie als rondreizend prediker, evangelist en Bijbelleraar. De naam die aan deze bediening is gegeven luidt Goed Nieuws Bediening.

Oscar heeft een warm hart voor het Joodse volk en leidt naast zijn werk voor Goed Nieuws Bediening onder meer namens Christenen voor Israël reizen naar Israël. Tijdens zijn lezing voor de Israëlcursus sprak ds. Lohuis over Romeinen 11, een Bijbelgedeelte dat op hemzelf grote indruk maakt en het bewustzijn over Gods plan met Israël elke keer weer vergroot.

Doneren
Abonneren
Agenda