fbpx
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Negen redenen om je te abonneren op onze WhatsApp-dienst

  25 maart 2020

  ‘Duizend deelnemers, dat zou leuk zijn’. Zo begonnen we een paar jaar geleden met de Israël-nieuwsdienst via WhatsApp. Binnen no time moest dit al naar boven worden bijgesteld. Inmiddels zijn we een paar jaar en heel wat mijlpalen verder. De volgende mijlpaal? Tienduizend abonnees! 

  Deze week passeerde de teller namelijk de 9.000. Negenduizend mensen die elke dag één of twee appjes met nieuws over Israël ontvangen. Dat betekent ook dat er nog steeds Israëlvrienden zijn die niet geabonneerd zijn… Daarom leek het ons goed om negen redenen te noemen waarom IEDEREEN abonnee moet worden!

  1. Je ontvangt betrouwbaar nieuws

  Er is heel veel nieuws over Israël. Helaas ook veel nepnieuws. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn: we versturen alleen berichten van betrouwbare nieuwsbronnen.

  2. Je ontvangt positief nieuws

  Nog zo’n dingetje waar veel mensen zich aan ergeren: bijna al het nieuws uit of over Israël is negatief. En dat terwijl er juist zoveel moois over Israël te melden is! We proberen zoveel mogelijk van die mooie dingen te delen.

  3. Het is gratis

  En dat blijft het ook. Je hoeft alleen maar even hier je naam en 06-nummer achter te laten.

  4. Je hoort bij de Israël-familie

  Als al je Israël-vrienden een appje ontvangen, dan kun je natuurlijk niet achterblijven. Stel je voor dat je het laatste Israël-nieuws mist!

  5. Je bent meteen op de hoogte van nieuwe Israël-activiteiten

  Als we een nieuwe concerttour organiseren, of zoals nu onze livestream, dan versturen we dat meteen via WhatsApp. Superhandig natuurlijk, want dan ben je als eerste op de hoogte.

  6. We spammen niet

  ‘Oh nee. toch niet wéér een groepsapp?!’ Dat horen we wel eens als argument van mensen om geen abonnee te worden. Maar daar hoef je dus niet bang voor te zijn. Je ontvangt hooguit twee keer per dag een appje van ons en je komt al helemaal niet in een groepsapp terecht.

  7. Je bespaart tijd

  We snappen dat je wel wat beters te doen hebt dan allerlei nieuwssites af te struinen. Daarom doen wij dat voor je. De leuke, relevante, bemoedigende, leerzame of inspirerende artikelen delen we via WhatsApp.

  8. Je steekt er nog eens wat van op

  We delen niet alleen nieuws, maar bijvoorbeeld ook achtergrondartikelen, video’s en podcasts. Voor ieder wat wils. Die gaan over allerlei onderwerpen die iets met Israël te maken hebben. Dus bijvoorbeeld over de Joodse feesten, samenleven in Israël en mooie muziek.

  9. Het is heel eenvoudig

  Nee, je hoeft niet een ingevuld formulier in drievoud op te sturen naar ons antwoordnummer, om daarna twee weken lang in spanning te moeten wachten of je aanvraag is goedgekeurd. Je hoeft alleen maar je 06-nummer en je naam in te vullen en dat is het. Meteen maar even doen? Abonneer je hieronder!

  Thema