fbpx

Infoavond over vrijwilligerswerk bij Aleh

Een tussenjaar, sabbatical of vrije tijd over? Overweeg dan eens om vrijwilligerswerk te doen bij Aleh in Israël. Op maandag 27 mei om 20.00 uur vindt er in het Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk weer een infoavond plaats over vrijwilligerswerk bij Aleh.

Vrijwilligerscoördinator Simon Weststeijn van Aleh legt tijdens deze avond uit waar je als vrijwilliger terecht komt en wat er van je wordt verwacht. Daarnaast delen Nederlandse vrijwilligers tips en ervaringen over hun periode bij Aleh en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wil je er bij zijn? Welkom! Laat ons hieronder even weten dat je komt, dan zorgen we voor iets te drinken met wat lekkers erbij.

“Mijn tien weken bij Aleh zijn enorm snel gegaan. Ik heb er veel geleerd en ben dankbaar dat ik dit mocht doen. Ik raad het dan ook zeker aan. Het is goed georganiseerd, een prachtige plek om te werken met prachtige mensen. Als vrijwilliger geef je niet alleen, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Na het werken bij Aleh ben je een ervaring rijker!” – Christien

Foto: een groep Aleh-vrijwilligers tijdens een uitje in Jeruzalem.

  • We mailen je een bevestiging van je aanmelding.

  • Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op cvi.nl/privacy.