Israëlcentrum

Beleef een stukje Israël in Nederland. Dat kan in het Israëlcentrum!
Het Israëlcentrum is een ontmoetingsplek voor christenen die meer willen weten van Israël.

Israël Gallery Shop

De Israël Gallery Shop

Voor topwijnen, de beste huidverzorgingsproducten uit de Dode Zee en originele cadeaus kunt u terecht in de Israël Gallery Shop.

De Israël Gallery Shop heeft als doelstelling de duizenden naar Israël terugkerende Joden te steunen door middel van de verkoop van Israëlische producten. De producten worden onder andere ingekocht bij kibboetsen en kleine werkplaatsen, die veel immigranten aan het werk helpen.

De Israël Gallery Shop is geopend van maandag t/m vrijdag, 09:00-17:00 uur, zaterdag 10:00-16:00 uur (zon- en feestdagen gesloten).

Israël heeft de liefdadigheid niet nodig, maar wel de support. Geniet van onze Israëlische producten en help Israël economisch te ontwikkelen.

 

Tentoonstelling Wereldwonder Israël

Virtual Reality

Bezoek de unieke tentoonstelling Wereldwonder Israël in het Israëlcentrum en ga mee op ontdekkingstocht naar de inspirerende en wonderlijke feiten die het land zo uniek maken. Israël is één van de meest fascinerende landen ter wereld en tot op de dag van vandaag een wereldwonder. 

 

De tentoonstelling is boeiend en leerzaam voor jong en oud. Met een interactieve speurtocht en een unieke Virtual Reality-tour op de mooiste plekjes in Jeruzalem! Eerdere tentoonstellingen trokken tienduizenden bezoekers.

De tentoonstelling is open van 14 mei t/m 31 augustus, 10:00 uur tot 16:00 uur (zon- en feestdagen gesloten). Toegang is gratis.

 

Speciaal programma voor scholen

De tentoonstelling is zeer geschikt voor schoolklassen en groepen (vanaf ongeveer groep 5). Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. De leerlingen gaan na een introductie door een begeleider zelf aan de slag met een vragenboekje. Groepen en schoolklassen graag van tevoren aanmelden.

 

Israëlcentrum in 360 graden

Neem online alvast een kijkje in het gebouw!