fbpx

Israëlcentrum

Beleef een stukje Israël in Nederland. Dat kan in het Israëlcentrum: een ontmoetingsplek voor christenen die meer willen weten van Israël. Welkom aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk!

Ontdek hier wat er te doen is.

Israël Gallery Shop

Voor topwijnen, de beste huidverzorgingsproducten uit de Dode Zee en originele cadeaus kunt u terecht in de Israël Gallery Shop in het Israëlcentrum.

Met uw aankoop van deze kwaliteitsproducten steunt u kleine Israëlische bedrijven! De Israël Gallery Shop is geopend van maandag t/m vrijdag, 09:00-17:00 uur, zaterdag 10:00-16:00 uur (zon- en feestdagen gesloten).

Ga naar de webshop

Expositie Impressies door Peter Wortel

Tot en met 5 mei 2020 te zien in het Israëlcentrum: de expositie 30 impressies door Peter Wortel.

 

Het gaat om unieke sculpturen en reliëfs die ieder op een eigen manier iets met Israël of het jodendom te maken hebben. Peters Joodse achtergrond speelt een belangrijke rol in zijn werk. Is het in zijn eerdere werken vooral de oorlog, de onderdrukte frustratie en pijn die in zijn kunst tot uitdrukking komen, nu uit het zich in een verlangen om de diepte en schoonheid van Joodse en Bijbelse symbolen uit te drukken.

Meer informatie

Bidstonden in het Israëlcentrum

Christenen voor Israel is 40 jaar geleden begonnen als een werk van gebed. In navolging van de christenen in de 19e eeuw, die baden voor het herstel van Israël mogen ook wij bidden voor de vervulling van Gods beloften.

 

In het Israëlcentrum is dan ook een gebedskamer. Die ruimte gebruiken we alleen voor gebed. Elke vrijdag om 15.00 uur is er een open bidstond voor Israël. U bent daarvoor hartelijk uitgenodigd!

Meer informatie

Israëlcentrum in 360 graden

Neem online alvast een kijkje in het Israëlcentrum! Liever een vers kopje koffie drinken in de prachtige ‘David Ben Goerion-zaal’? Kom dan eens langs!