fbpx

Israëlzondag

De eerste zondag in oktober is het in de Protestantse Kerk Nederland en veel andere kerken Israëlzondag. Op deze zondag wordt (extra) aandacht besteed aan de plaats van Israël in Gods plan. 

Publicaties uitdelen

Israëlzondag is dé gelegenheid om ook de krant Israël Aktueel en onze andere Israëlpublicaties in uw gemeente uit te delen! Zo geeft u andere christenen de kans om kennis te maken met Israël en helpt u om de boodschap van Gods trouw aan Israël verder te verspreiden.

Israël Aktueel

  • krant met nieuws en Bijbelse achtergronden uit en over Israël
  • verschijnt in speciale editie voor Israëlzondag

Isreality Magazine

  • speciaal voor jongeren van 15 tot en met 28 jaar
  • 16 pagina’s met interviews, leuke achtergronden en Bijbelstudies

Tov!Clubmagazine

  • speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd
  • 16 pagina’s met leuke weetjes, nieuwtjes en spelletjes over Israël

Preekschets

Ieder jaar publiceert Christenen voor Israël een preekschets als handreiking voor de prediking tijdens Israëlzondag. In 2019 werd deze geschreven door Bert Engelfriet. Alle preekschetsen zijn te vinden op cvi.nl/preekschetsen.

Gebedskalender

Elke twee maanden komt de nieuwe gebedskalender uit: een hulpmiddel om dagelijks voorbede voor Israël te doen. Wilt u ook de gebedskalender bestellen? Dit kan via cvi.nl/gebed.

Bestellen

In de aanloop naar de Israëlzondag verschijnt hieronder een formulier waarmee u gratis publicaties kunt bestellen om uit te delen bij u in de kerk of gemeente. Hierover informeren we u ook via onze krant Israël Aktueel