fbpx

Livestream

Vanwege het tijdelijke verbod op evenementen kunnen we voorlopig geen lezingen op locatie organiseren. Maar u hoeft niet bang te zijn dat u zonder onderwijs over Israël komt te zitten. We zenden namelijk elke doordeweekse avond een lezing LIVE uit vanuit het Israëlcentrum in Nijkerk.

We starten elke avond om 19.30 uur en de lezing duurt ongeveer een uur. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen! De livestreams zijn gratis te volgen via ons YouTube-kanaal en via deze pagina.

Livestream gemist?
Alle lezingen zijn live te volgen, maar verschijnen daarna ook direct op ons YouTube-kanaal. Daar zijn ze dus gewoon op elk moment terug te kijken.

Dit zijn de sprekers en thema’s voor deze week:


Vrijdag 3 april om 19.30 uur
De meest gestelde vraag aan onze veldwerker in Oekraine is de afgelopen weken: ‘Koen, hoe gaat het daar nu bij jullie?’. De coronacrisis slaat ook in Oekraine flink om zich heen. Natuurlijk heeft dit ook gevolgen voor het werk van het Christenen voor Israel-team. Om daar duidelijkheid over te geven verzorgt Koen een update.

Deze is vanavond vanaf 19.30 uur hieronder te volgen, of kijk mee via cvi.nl/livestream of ons YouTube-kanaal.


Maandag 6 april om 19.30 uur
Andrew Tucker over ‘Jeruzalem, Judea en Samaria: beloofd, bezet of beroofd?’


Dinsdag 7 april om 19.30 uur
Ds. Frank Heikoop over ‘Wordt Jeruzalem nog vertrapt door de heidenen?’


Woensdag 8 april om 19.30 uur
drs. Kees de Vreugd over ‘Pesach en Pasen’


Donderdag 9 april om 19.30 uur
ds. Henk Poot over ‘De Knecht des Heren’


Op ons Youtube-kanaal staan nog veel meer lezingen en inspirerende video’s.

Als je jouw e-mailadres invult in het onderstaande formulier, houden we je op de hoogte van nieuwe livestreams.

17 Reacties

 • Arlette de Boer -  03 april 2020 Dank je wel, Koen Carlier en zijn gezin en team voor jullie tomeloze en geweldige inzet om de Joden Thuis te brengen! Wat een verhelderende livesteamuitzending vanavond van Koen Carlier. Ik blijf voor uw werk bidden!
 • Ellen -  03 april 2020 Bedankt voor je verhaal en getuigenis, Koen. Laten we inderdaad hopen en bidden dat de profetie uit Jeremia 16 binnenkort zal uitkomen. Gods zegen toegebeden, ook voor je mooie gezin!
 • Erika -  03 april 2020 Geweldig en op veel vlakken heel herkenbaar verhaal Koen! Veel waardering voor jullie flexibiliteit, vasthoudendheid en inzet. Groet en zegen. Ab en Erika, Lelystad
 • Alwin Klomberg -  03 april 2020 Geweldig mooi om je dochter op de viool te horen spelen.. Zij laat in al haar jongheid en broosheid ook wat zien van de aanwezigheid van God..
 • Leni en Wim van Schuijlenburg -  02 april 2020 Beste Kees, dank voor je duidelijke uiteenzetting van de zegen van Abram. Gisteren lazen we dat Israël bezig is met een medicijn om de gevolgen van corona te verminderen. Ik dacht toen: Kijk eens: Israël zal een zegen zijn voor de volken. Ik had dit in jouw lezing verwacht maar je hebt het niet gezegd. Weet jij of dit een woord uit de Bijbel is? Waar staat dit dan? wij konden het niet vinden. Ik hoop dat je ons kunt helpen. Een groet van ons en groeten en felicitatie aan je ouders. Lenie en Wim van Schuijlenburg
 • Frans de Ruiter -  02 april 2020 Wij zijn het met u eens om de volkeren weer meer een eigen identiteit te geven, echter willen we wel graag dat de kerken een bepaalde identiteit op gaan geven om eenheid te creëren?
 • Jan den Ouden -  02 april 2020 Mooie lezing, stof tot nadenken. Kees, bedankt.
 • Janny Zweed -  02 april 2020 Wat ben ik blij dat u de oproep doet dat de kerken zich veel meer verootmoedigen moet en oproepen tot gebed. Dit horen we nog veel te weinig. Waar twee of drie in mijn naam verenigd zijn die zal ik verhoren. Dus wij moeten schreeuwen tot God om hulp tegen dit virus.
 • Bert Bosch -  02 april 2020 Is de Islam vanuit Ismael voort gekomen?
 • E -  02 april 2020 Zijn de 10 geboden alleen voor Israël, of ook voor ons?
 • Wilma Tack -  02 april 2020 van harte gefeliciteerd met de 50e trouwdag van je ouders, moge de Eeuwige hen beschermen, zeker in deze tijden, Zijn Zegen
 • beste mensen via whattsapp kreeg ik nieuws uit Israel -  02 april 2020 kan dit ook via de pc, grote scherm heb ik liever dan een een whatssapp via telefoon
 • Herma -  02 april 2020 Er staat dat Thera uit Ur vertrok met zijn familie waaronder Abraham. Maar ze kwamen niet in Kanaan, maar Thera stierf in Haran. Ze woonden daar. Ik weet alleen van de geestelijke toepassingen ,maar kan er van uit de geschiedenis zelf ook meer over gezegd worden?
 • Han de Niet -  02 april 2020 Betreffende de periode tussen de schepping en de periode van Jezus op aarde. Nu was in die periode de wet gegeven voot specifiek Israel. D e heidenvolken in die periode vielen niet onder de wet maar waar moesten zij als gelovige zich aan houden ? De genade periode was er nog niet en de Bijbel slechts deels en zeer beperkt
 • Hanneke Knaap -  02 april 2020 Wij krijgen ook iedere zondag de zegen mee, en dan zegt de dominee ,,wees zelf tot een zegen ..wat houdt dit precies in dominee de Vreugd.
 • Jan Goudappel -  02 april 2020 Voortreffelijk
 • Wim Loendersloot -  02 april 2020 Goed initiatief.

Plaats een reactie