fbpx

Livestream

Livestream

Om deze bijzondere lezingen ver buiten Nijkerk beschikbaar te maken bieden we er een aantal aan via onze livestream. Kijk eenvoudig mee vanuit huis of luister mee onderweg en mis niets van deze lezingen. Wilt u meedoen? Stel gerust een vraag of laat een reactie achter onderaan deze pagina.

Programma

Dinsdag 19 februari


17.00 uur | Johannes Gerloff: De Bijbel en de huidige situatie in het Midden-Oosten*
Al meer dan een eeuw is het Joodse volk op weg naar het land tussen de Middellandse Zee en de Jordaan. De vestiging van het land Israël wordt op de grond bloedig bestreden, en wereldwijd fel besproken. Tijdens deze Thema Talk bekijk ik Israël vanuit het oogpunt van een profeet, een rabbijn en een journalist.

* lezing in het Engels, vertaling naar het Nederlands aanwezig19.30 uur | rabbijn Binyomin Jacobs: Zionist: scheldwoord of compliment?
De term ‘zionisme’ wekt allerlei verschillende emoties op. Steeds vaker wordt ‘zionist’ gebruikt als scheldwoord. Maar is het niet juist een compliment? Rabbijn Jacobs gaat op die vraag in tijdens deze Thema Talk.


Livestream nieuwsbrief

Als je jouw e-mailadres invult in het onderstaande formulier, houden we je op de hoogte van nieuwe livestreams.

1 Reacties

  • Gerard Innemee -  19 februari 2019 Een buitengewone openbaring wat betreft Israel En haat volk. Een volk waarmee God een verbond heeft gesloten en wat van Zijn kant niet verbroken zal worden en het volk zal door Zijn kracht nooit ten onder zal gaan. De dwaze wereld staat niet tegen het volk Israel op maar tegen de God van israel. Het is ook het enige volk waarmee Hij een verbond heeft gesloten. Nederland kan zeker in geestelijk opzicht hier heel veel van leren!

Plaats een reactie