Livestream

Op dit moment zijn er geen nieuwe livestream uitzendingen gepland. Vul hieronder uw email adres in en we houden u op de hoogte van nieuwe uitzendingen.
Op ons Youtube-kanaal kunt u diverse eerdere uitzendingen terugkijken. Een paar voorbeelden:


dr. Henk Vreekamp over ‘de Tabernakel en de volkeren’.

Fragment uit de Israëlcursus najaar 2016.

Ds. Henk Poot, 6 lezingen over ‘Zacharia, hoop voor de toekomst’.

 

Als je jouw e-mailadres invult in het onderstaande formulier, houden we je op de hoogte van nieuwe livestreams.

3 Reacties

  • m. van vliet -  12 juli 2017 we groeiden op in de buurt v.h. wilhelminapark vlakbij de maliebaan alwaar ik fouten maakte en mijn rijbewijs miste . We wisten wel dat de bisschop er woonde de rest van het verhaal heb ik nu ademloos gehoord bedankt voor deze verhalen
  • Jan Imthorn -  01 mei 2017 Afgelopen zaterdag hebben wij naar uw programma Home Coming gekeken om te luisteren naar de muziek en de liederen die vaak met passie worden gezongen. Midden in het programma moest één van de koorleden op beschamende wijze het publiek enthousiasmeren met een one man show met een geestelijk tintje. Wij waren zo geschokt van de wijze waarop hij met het geloof in onze Heiland Jezus Christus omging, dat wij ogenblikkelijk de TV hebben uitgezet. Het was ronduit beschamend om juist in een tijd dat wij het lijden en sterven van onze Verlosser Jezus Christus omging dat wij ons diep schaamden voor een omroep die het als zijn taak ziet om juist mensen te sterken in hun geloof of zielen te winnen tot behoud van het eeuwige leven. Dat wat we te horen kregen was lasterlijk en liederlijk en was niet te rijmen met dat wat u wenst uit te dragen dat er vergeving is voor een arme zondaar die niet meer leven kan buiten Christus. Graag horen wij uw reactie en zien uit naar uw akties om dergelijke liederlijke uitzendingen te voorkomen. U groetend in Christus.
  • Esther Hebenaar -  10 april 2017 Graag wil ik u vragen of u mij de video kunt toesturen van prof.dr.Jacques Bart over het onderwerp Zijn oorlogstrauma' s erfelijk. Met vriendelijke groet Esther Hebenaar.

Plaats een reactie