fbpx

Livestream

Livestream

Om deze bijzondere lezingen ver buiten Nijkerk beschikbaar te maken bieden we er een aantal aan via onze livestream. Kijk eenvoudig mee vanuit huis of luister mee onderweg en mis niets van deze lezingen. Wilt u meedoen? Stel gerust een vraag of laat een reactie achter onderaan deze pagina.

Programma

Donderdag 23 mei

livestream
20.00 uur | ds. Henk Poot: Achtergronden bij zomertentoonstelling ‘Expeditie Israël’
De zomertentoonstelling ‘Expeditie Israël’ staat in het teken van belangrijke Bijbelse plekken. Het Bijbelse hartland Judea en Samaria herbergt veel van die plekken, zoals Bethlehem, Jericho en Hebron. Ds. Henk Poot bezoekt dit gebied regelmatig en weet dan ook veel van de achtergronden. Tijdens een lezing op donderdag 23 mei om 20.00 uur in het Israëlcentrum geeft ds. Poot extra verdieping bij de tentoonstelling.

Ds. Poot neemt u tijdens de lezing mee op reis door Judea en Samaria, de historische en profetische kern van Israël. Hij geeft u inzichten die u niet zult vinden in de media, die het maar wat vaak over dit gebied hebben. U leert over het verleden, heden en de toekomst van het Bijbelse hartland.


Expeditie Israël

Plan uw bezoek aan de zomertentoonstelling
Eeuwenlang hebben mensen rondgetrokken door het land Israël. Om de Bijbelse plaatsen te bezoeken, om te genieten van de prachtige natuur en architectuur, om rond te lopen in het land dat God gegeven heeft aan zijn volk Israël. Met Expeditie Israël nemen we je mee door het land van de Bijbel. Klik hier voor alle gegevens over de tentoonstelling.

Livestream nieuwsbrief

Als je jouw e-mailadres invult in het onderstaande formulier, houden we je op de hoogte van nieuwe livestreams.

2 Reacties

  • Philippus -  24 mei 2019 Verwacht u dat er een moment zal komen dat Christenen zich in het stamgebied van Ephraïm zullen mogen vestigen?
  • P de Porto -  20 mei 2019 Mede door de lezingen van ds Poot een vriend van Israël en Jeshua de Koning van de Joden geworden. Wil graag met mijn mogelijkheden wachter op de muren van Jeruzalem zijn. Shalom voor Israël Shalom voor Jeruzalem

Plaats een reactie