Solidariteitsreizen naar Israël

Het Meer van GalileaOok in 2016 nemen we u weer graag mee naar Israël. Uw komst is een bemoediging voor het Joodse volk.

De solidariteitsreizen zijn meer dan zomaar een bezoek aan Israël. We reizen met de Bijbel open en staan stil bij de vervulling van Gods beloften voor het land en het volk. Daarnaast bezoeken we onze projecten. We ontmoeten de bevolking van Israël en mogen de mensen bemoedigen met onze komst.

Nieuw reizenprogramma
Voor 2017 hebben we weer een geheel vernieuw reizenprogramma. Zo vindt u in het programma een Lentereis, in de mooiste tijd van het jaar in Israël, als het land in bloei staat. Twee keer organiseren we een Bijbelreis, waarin we al reizend door Israël Gods plan met Israël willen ontdekken. En was u al eens eerder in Israël? Laat u dan verrassen tijdens de Verrassingsreis in juli …

Het beste van Israël
Reizen met Christenen voor Israël is genieten van het beste van Israël. We verblijven in uitstekende hotels, genieten van heerlijk eten en reizen met comfortabele touringcars naar de mooiste plekken van het land. Maar het beste van Israël, is natuurlijk dat het het beloofde land is, waar de Heere Zijn beloften zal vervullen. Met oog voor die kwaliteit reizen we, met de Bijbel open, door Israël, in verwachting van Zijn komst, luisterend naar de naderende voetstappen van de Messias.

Programma solidariteitsreizen 2017

Prijzen zijn op basis van verblijf in een tweepersoonskamer. Voor eenpersoonskamers geldt een meerprijs.

Reis Vertrek Terug Prijs*
Lentereis 27 maart 3 april € 1275,-
Bijbelreis 24 april 4 mei € 1695,-
Vogelvluchtreis 24 april 1 mei € 1295,-
Hartlandreis 15 mei 24 mei € 1595,-
Verrassingsreis 17 juli 26 juli € 1795,-
Jeruzalemreis 4 september 12 september € 1395,-
Bijbelreis 16 oktober 26 oktober € 1775,-
Vogelvluchtreis 16 oktober 23 oktober € 1395,-
Voor meer informatie, voorwaarden en de dagprogramma’s van de reizen, bezoekt u de website van onze touroperator, relireizen.nl.

 


 

Werkreizen naar Oekraïne

Voedsel uitdelen aan Oekraïense Joden tijdens een werkreis naar Oekraïne.

Voedsel uitdelen aan Oekraïense Joden tijdens een werkreis naar Oekraïne.

Enkele keren per jaar organiseren wij een werkreis naar Oekraïne. Zo’n reis duurt een week, van zaterdag tot zaterdag. In die week worden een dag lang voedselpakketten ingepakt, die in het vervolg van het verblijf door de deelnemers met busjes worden weggebracht bij de mensen thuis in de dorpen en steden.

Met een dergelijke reis kunnen maximaal twintig personen mee, maar met vijf deelnemers laten wij een reis al doorgaan. De vlucht naar Kiev is rechtstreeks vanaf Schiphol en op vliegveld Borispol worden de deelnemers opgevangen door onze veldwerker in Oekraïne, Koen Carlier. U kent hem waarschijnlijk al uit alle verhalen in Israël Aktueel.

De kosten een dergelijke reis: p.p. € 790,- all in en wat zakgeld voor eigen bestedingen.
Een geldig paspoort (min. nog een halfjaar geldig) is nodig.

Tot nu waren het onvergetelijke bezoeken, want Koen laat veel zien van het land en de geschiedenis van de Joodse bewoners. Ook de verschrikkingen van de afgelopen eeuwen blijven niet onbesproken. In West-Europa is (te) weinig bekend van het lijden van de Joden in Oost-Europa.

Deze werkreizen zijn erg belangrijk, omdat de deelnemers terugkomen als ambassadeurs van dit mooie werk dat wij met elkaar mogen doen. Veel mensen die al jaren het project Breng de Joden thuis steunen, willen wij in de gelegenheid stellen ter plekke dit werk te zien en te beleven en de Joodse inwoners van Oekraïne te ontmoeten.

Programma Werkreizen Oekraïne 2017

Reis Vertrek Terug Prijs*
Isrealityreis* (18-30 jaar) 25 februari 4 maart € 790,-
Werkreis (gecombineerd met Duits/Engels sprekenden) 25 maart 1 april € 790,-
Internationale werkreis (Engelstalig) 6 mei 13 mei € 790,-
Werkreis (gecombineerd met Duits/Engels sprekenden) 17 juni 24 juni € 790,-
Internationale Isrealityreis (18-30 jaar) 16 september 23 september € 790,-
Herhalersreis 7 oktober 14 oktoberr € 790,-
Werkreis (gecombineerd met Duits/Engels sprekenden) 11 november 18 november € 790,-
Werkreis (gecombineerd met Duits/Engels sprekenden) 9 december 16 december € 790,-

* Voor de Isrealityreis van 25 februari – 4 maart geldt een vroegboekkorting. Wie zich aanmeldt vóór 16 januari 2017 krijgt een vroegboekkorting van 100 euro en betaalt dus slechts € 690,- voor deze reis.

Informatie en aanmelding: reizen@cvi.nl of vanderhoff@cvi.nl