Solidariteitsreizen naar Israël

Het Meer van GalileaSolidariteitsreizen zijn meer dan zomaar een bezoek aan Israël. We reizen met de Bijbel open en staan stil bij de vervulling van Gods beloften voor het land en het volk. Daarnaast bezoeken we onze projecten. We ontmoeten de bevolking van Israël en mogen de mensen bemoedigen met onze komst.

Nieuw reizenprogramma
Voor 2018 hebben we weer een prachtig reizenprogramma. Zo vindt u in het programma een Lentereis, in de mooiste tijd van het jaar in Israël, als het land in bloei staat. Twee keer organiseren we een Bijbelreis, waarin we al reizend door Israël Gods plan met Israël willen ontdekken. En aan het einde van het jaar kunt u speciale aandacht besteden aan Judea en Samaria tijdens de hartlandreis.

Het beste van Israël
Reizen met Christenen voor Israël is genieten van het beste van Israël. We verblijven in uitstekende hotels, genieten van heerlijk eten en reizen met comfortabele touringcars naar de mooiste plekken van het land. Maar het beste van Israël, is natuurlijk dat het het beloofde land is, waar de Heere Zijn beloften zal vervullen. Met oog voor die kwaliteit reizen we, met de Bijbel open, door Israël, in verwachting van Zijn komst, luisterend naar de naderende voetstappen van de Messias.


Programma solidariteitsreizen voorjaar 2018

Prijzen zijn op basis van verblijf in een tweepersoonskamer. Voor eenpersoonskamers geldt een meerprijs.

Reis Vertrek Terug Prijs*
Vanuit België naar Israël 4 maart 12 maart € 1595,-
Lentereis 9 april 16 april € 1325,-
Vogelvluchtreis 1 30 april 7 mei € 1345,-
Israël Hartlandreis 30 april 9 mei € 1595,-
Bijbelreis voor beginners 30 april 10 mei € 1745,-
Vrouwenreis 24 april 2 mei € 1595,-
Israël 70 jaar 10 mei 17 mei € 1395,-
Loofhuttenreis 20 september 27 september € 1495,-
Vogelvlucht 22 oktober 29 oktober € 1395,-
Bijbelreis 22 oktober 1 november € 1775,-
Hartlandreis 29 oktober 7 november € 1595,-

Voor meer informatie, voorwaarden en de dagprogramma’s van de reizen, bezoekt u de website van onze touroperator, relireizen.nl.


Werkreizen naar Oekraïne

Voedsel uitdelen aan Oekraïense Joden tijdens een werkreis naar Oekraïne.

Voedsel uitdelen aan Oekraïense Joden tijdens een werkreis naar Oekraïne.

Enkele keren per jaar organiseren wij een werkreis naar Oekraïne. Zo’n reis duurt een week, van zaterdag tot zaterdag. In die week worden een dag lang voedselpakketten ingepakt, die in het vervolg van het verblijf door de deelnemers met busjes worden weggebracht bij de mensen thuis in de dorpen en steden.

Met een dergelijke reis kunnen maximaal twintig personen mee, maar met vijf deelnemers laten wij een reis al doorgaan. De vlucht naar Kiev is rechtstreeks vanaf Schiphol en op vliegveld Borispol worden de deelnemers opgevangen door onze veldwerker in Oekraïne, Koen Carlier. U kent hem waarschijnlijk al uit alle verhalen in Israël Aktueel.

De kosten een dergelijke reis: p.p. € 790,- all in en wat zakgeld voor eigen bestedingen.
Een geldig paspoort (min. nog een halfjaar geldig) is nodig.

Tot nu waren het onvergetelijke bezoeken, want Koen laat veel zien van het land en de geschiedenis van de Joodse bewoners. Ook de verschrikkingen van de afgelopen eeuwen blijven niet onbesproken. In West-Europa is (te) weinig bekend van het lijden van de Joden in Oost-Europa.

Deze werkreizen zijn erg belangrijk, omdat de deelnemers terugkomen als ambassadeurs van dit mooie werk dat wij met elkaar mogen doen. Veel mensen die al jaren het project Breng de Joden thuis steunen, willen wij in de gelegenheid stellen ter plekke dit werk te zien en te beleven en de Joodse inwoners van Oekraïne te ontmoeten.

Programma Werkreizen Oekraïne 2018

Reis Vertrek Terug Prijs*
Werkreis 27 januari 3 februari € 790,-
Werkreis 17 maart 24 maart € 790,-
Werkreis voor herhalers 2 juni 9 juni € 790,-
Isrealityreis (gecombineerd met Duits/Engels sprekenden) 5 juli 14 juli € 495,-
Internationale Isrealityreis (Engelstalig) 25 augustus 1 september € 790,-
Werkreis 22 september 29 september € 790,-
Werkreis 1 december 9 december € 790,-

Ook in het najaar van 2018 worden waarschijnlijk nog enkele werkreizen georganiseerd. Deze worden nog bekendgemaakt.

Informatie en aanmelding: reizen@cvi.nl of vanderhoff@cvi.nl