Reizen

Het Meer van GalileaOok in 2016 nemen we u weer graag mee naar Israël. Uw komst is een bemoediging voor het Joodse volk.

De solidariteitsreizen zijn meer dan zomaar een bezoek aan Israël. We reizen met de Bijbel open en staan stil bij de vervulling van Gods beloften voor het land en het volk. Daarnaast bezoeken we onze projecten. We ontmoeten de bevolking van Israël en mogen de mensen bemoedigen met onze komst.

Nieuw reizenprogramma
De reizen in 2016 zijn helemaal vernieuwd ten opzichte van vorige jaren. Zo vindt u in het programma een paasreis, waarbij u onder leiding van ds. Oscar Lohuis stilstaat bij het feest van de opstanding, in het land waar het allemaal gebeurde. Ook bieden we een Bijbelreis voor beginners aan, waarin we al reizend door Israël Gods plan met Israël willen ontdekken. We sluiten eind 2016 af met een wachtersreis, om biddend op de muren van Jeruzalem aanwezig te zijn.

Het beste van Israël
Reizen met Christenen voor Israël is genieten van het beste van Israël. We verblijven in uitstekende hotels, genieten van heerlijk eten en reizen met comfortabele touringcars naar de mooiste plekken van het land. Maar het beste van Israël, is natuurlijk dat het het beloofde land is, waar de Heere Zijn beloften zal vervullen. Met oog voor die kwaliteit reizen we, met de Bijbel open, door Israël, in verwachting van Zijn komst, luisterend naar de naderende voetstappen van de Messias.

Programma solidariteitsreizen 2016

Prijzen zijn op basis van verblijf in een tweepersoonskamer. Voor eenpersoonskamers geldt een meerprijs.

Reis Vertrek Terug Prijs*
Vogelvluchtreis 2 20 oktober 27 oktober € 1365,-
Loofhuttenreis
Reisleider: ds. Berry Haverkamp
20 oktober 31 oktober € 1775,-
Wachtersreis met Ton Nennie 31 oktober 10 november € 1575,-
Voor meer informatie, voorwaarden en de dagprogramma’s van de reizen, bezoekt u de website van onze touroperator, relireizen.nl.