fbpx

Reizen 2019


Israël

Een vakantie op maat, waarbij de Bijbel tot leven komt, in een fascinerend land met een grote diversiteit aan historie, natuur en cultuur. En vooral ook een land dat getuigt van Gods trouw aan Zijn volk. Dát is Israël. Wandelen door de eeuwenoude straten van Jeruzalem, staan op de Olijfberg, varen op het Meer van Galilea, met eigen ogen zien hoe verleden, heden en toekomst van dit bijzondere land zo nauw met elkaar en de Bijbel verweven zijn en ontmoetingen met het Joodse volk. Het zijn slechts een paar ingrediënten van onze reizen naar Israël, die door de deelnemers bijna zonder uitzondering worden ervaren als ‘indrukwekkend, inspirerend, bemoedigend en verrijkend.’ Een reis naar Israël is dan ook meer dan gewoon een vakantie. De verbondenheid met het land en volk en de open Bijbel zorgen voor de nodige diepgang en een veelal verrassend nieuw perspectief, waarbij een bezoek aan een of meer projecten die door Christenen voor Israël worden ondersteund natuurlijk niet ontbreekt. Bij al onze Israëlreizen is naast de reisleider ook een Nederlandssprekende gids aanwezig, waardoor u niets hoeft te missen van het vele moois dat Israël te bieden heeft. Aarzel niet langer en reis met ons mee!  Klik hier voor uitgebreide informatie over onze reizen.

Overzicht Israël Reizen 2019

Deze reizen zijn geschikt voor alle leeftijden!

Reis

Reisdata

Prijs*

Lentereis 8 t/m 15 april € 1.375,-
Israël in Vogelvlucht 1 29 april t/m 6 mei € 1.295,-
Hartland – Een reis door Judea en Samaria 13 t/m 22 mei € 1.765,-
Israël in Vogelvlucht 2 5 t/m 12 juni € 1.375,-
Loofhuttenreis 16 t/m 24 oktober € 1.725,-
Israël in Vogelvlucht 3 28 oktober t/m 4 november € € 1.395,-,-
Chanoekareis 13 t/m 19 december € 895,-

Overzicht Israël Reizen 2020

Deze reizen zijn geschikt voor alle leeftijden!

Reis

Reisdata

Prijs*

Voorjaarsvakantie 22 t/m 29 februari € 1.395,-
Israël vanuit België 8 t/m 16 maart € 1.745,-

* Prijzen zijn op basis van halfpension en tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een meerprijs. Wijzigingen voorbehouden.

Voor meer informatie, voorwaarden en de dagprogramma’s van de reizen, bezoekt u de website van onze touroperator Reli Reizen:

Overzicht Isreality Jongerenreizen 2019

Voor jongeren van 18 t/m 28 jaar! Wat is er leuker dan met leeftijdsgenoten naar Israël te gaan voor een levensveranderende ervaring! Ga daarom in de zomer 2019 mee voor de reis van je leven en ontdek hoe bijzonder Israël is. Naast het zien van flink wat highlights en verdiepende bijbelstudies ga je ook aan de slag met vrijwilligerswerk. En dat alles voor een bijzonder aantrekkelijke prijs! Schrijf je snel in want vol = vol!

Reis

Reisdata

Prijs

Isreality Jongerenreis 1 (VOL) 22 t/m 31 juli € 995,-
Isreality Jongerenreis 2 (VOL) 12 t/m 21 augustus € 995,-
Meer informatie over deze jongerenreizen vind je op de website van Isreality!

Oekraïne (bemoedigingsreis)

Deze reizen zijn geschikt voor alle leeftijden! De Joodse gemeenschap in Oekraïne draagt nog altijd de sporen van een heftig verleden. Ook anno 2019 zijn de leefomstandigheden voor velen van hen moeilijk, mede door armoede en het weer oplaaiende antisemitisme. Tijdens de bemoedigingsreis naar Oekraïne zijn er talloze ontmoetingen met de Joodse gemeenschap(pen), helpt u bij het inpakken en uitdelen van de voedselpakketten en leert u meer over de indrukwekkende Holocaustgeschiedenis van het land. Ook maakt u kennis met alijawerker Koen Carlier en zijn team. De Joodse gemeenschap ervaart uw komst en meeleven als hartverwarmend en bemoedigend. Deze reis zal u zeker niet onberoerd laten. Informatie en aanmelding: reizen@cvi.nl

Overzicht Oekraïne Reizen 2019

Reis

Reisdata

Prijs

Bemoedigingsreis 3** (VOLGEBOEKT) 12 t/m 19 oktober € 850,- (all-in)
Bemoedigingsreis 4 14 t/m 21 december € 850,- (all-in)

** Deze reis is zeer geschikt voor mensen die al eens met één van onze bemoedigingsreizen naar Oekraïne zijn meegeweest.